Clientbox

Kies wat je nodig hebt
en bereken je prijs.

Selecteer een module, het aantal gebruikers en zie direct de prijs die je per maand betaalt. Elke module bevat standaard één gratis gebruiker en je abonnement is per dag opzegbaar.

Stel een vraag

CRM
Moduleprijs € 0,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
HRM
Moduleprijs € 0,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Producten
Moduleprijs € 0,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Facturen
Moduleprijs € 5,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Offertes
Moduleprijs € 5,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Abonnementen
Moduleprijs € 10,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Urenregistratie
Moduleprijs € 10,00 / Prijs per gebruiker € 10,00
Tickets
Moduleprijs € 25,00 / Prijs per gebruiker € 10,00
Opdrachten
Moduleprijs € 10,00 / Prijs per gebruiker € 10,00
Inkoopfacturen
Moduleprijs € 5,00 / Prijs per gebruiker € 5,00
Agenda
Moduleprijs € 10,00 / Prijs per gebruiker € 2,50
Boekhoudkoppeling
Moduleprijs € 5,00
VoIP koppeling
Moduleprijs € 2,00
Mollie - Betalen
Moduleprijs € 2,00
Mollie - Incasso
Moduleprijs € 8,00
WooCommerce
Moduleprijs € 25,00
Klippa Scan & Herken
Moduleprijs € 10,00
Calculator

Selecteer de modules met het aantal gebruikers dat je nodig hebt. CRM, HRM en producten zijn voor de eerste gebruiker gratis en kun je niet uitschakelen. Iedere module is inclusief 1 gebruiker en iedere gebruiker heeft als basis CRM nodig.

3 Modules
1 Gebruiker(s)
5,00
Probeer 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen

Zit ik na de proefperiode vast aan een abonnement?

Nee je zit niet vast aan een abonnement. Zodra je proefperiode is verlopen krijg je hiervan een e-mail. Zodra je voor de eerste keer na die e-mail inlogt op Clientbox krijg je de vraag om je proefperiode om te zetten in een betaalde versie. Je kiest in dit scherm direct welke modules en welke medewerkers je wilt (blijven) gebruiken. Voordat je akkoord gaat zie je direct wat dat per maand kost, zo hou je ook hier de controle en wat je kiest is later weer aanpasbaar.

Moet ik voor iedere gebruiker alle modules activeren?

Nee dat is niet nodig. Je kunt per gebruiker bepalen of hij of zij toegang krijgt tot een module. Als je besluit om geen toegang te geven, kun je toegang geven op ieder moment dat je dit toch wilt. Andersom geldt hetzelfde. Geef je een gebruiker nu toegang tot een module maar blijkt hij of zij deze niet nodig te hebben, dan zet je die module op gebruikersniveau uit.

Wanneer weet ik wat ik moet betalen?

Bij het activeren van je proefperiode zie je wat je maandelijkse kosten worden. Als jij tussentijds meer of minder modules aan- of uitzet en gebruikers activeert of deactiveert heeft dit invloed op je maandbedrag. Bij iedere actie die je uitvoert worden de kosten getoond en geef je aan of je hiermee akkoord gaat. De actuele kosten van je abonnement vind je altijd terug in je profiel. De factuur van je abonnement wordt binnen een week na het einde van een maand aan je verstuurd.

Zit ik vast aan een contract?

Nee je zit niet vast aan een contract. Clientbox is per module, per medewerker, per dag opzegbaar. Zo houden we ons pakket flexibel en draai jij zelf aan de knoppen qua kosten. Heb je iemand die je voor een periode van 19 dagen toegang wilt geven tot een module, dan betaal je daadwerkelijk voor 19 dagen.

Kan ik opzeggen wanneer ik dat wil?

Dat kan je zeker! We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar je kunt op ieder gewenst moment je abonnement beëindigen. De dag dat je aan ons doorgeeft dat je wilt stoppen zullen we je account deactiveren en stopt je abonnement. Je krijgt een factuur met de kosten tot en met de datum dat we je abonnement hebben beëindigd.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Wil je een van onze mensen spreken? Dan neem je op werkdagen van 08:30 tot 17.00 uur contact op via het nummer: 085 130 4373. Liever een bericht sturen, of bellen wij jou terug? Dat kan ook!

Stuur een e-mail Bel mij terug!

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig