Clientbox

Value time, together

Dat is de drijfveer in de ontwikkeling van onze software. Als ondernemers weten we dat je jezelf iedere dag een slag in de rondte kan werken, als je dat wilt tenminste. Dan heb je nergens tijd voor en eigenlijk heb je structureel tijd tekort.

Dat deden wij ook en doen we soms nog steeds, want dat hoort nou eenmaal een beetje bij ondernemen. Maar er zijn ook momenten dat je beseft dat er meer is dan werk. Momenten die je ook samen wilt zijn met je partner, gezin, familie of vrienden. Tijd die we in ons drukke leven soms te weinig vrij maken, en niet stil staan bij de waarde van de tijd die we samen hebben.

Software

Wat we doen vinden we hartstikke leuk en dat doen we ook met veel plezier. Ons internetbureau Vivars is niet gegroeid door achterover te leunen en af te wachten wat er zou gebeuren. Keihard werken, doen wat je belooft en leveren, altijd. In het begin van onze groeiperiode konden we geen software vinden waarin we alle tools konden combineren die we nodig hadden. We besloten om onze praktische problemen met eigen software op te lossen.

Clientbox CRM tool voor ZZP en MKB

Inzicht

Doordat we praktische problemen op gingen lossen werd er tijd bespaard op processen, maar kregen we ook beter inzicht in de daadwerkelijke resultaten van ons bedrijf. We schreven de software voor onszelf en hadden niet nagedacht over commercieel gebruik. Toen we na een jaar van één van onze klanten de vraag kregen of ze onze software ook konden gebruiken, herschreven we de hele applicatie. Clientbox was een feit. De insteek van de softwareontwikkeling veranderde ook. We beseften ons dat we een tool ontwikkeld hadden die ook voor veel andere ondernemers bruikbaar zou kunnen zijn en dat we naar hun moesten luisteren als we écht waarde toe wilden voegen.

Irritatie?

We besloten onze eigen punten van irritatie mee te nemen in het vermarkten van onze software. Abonnementen afsluiten voor een lange periode, complete pakketten afnemen waarvan je nog niet de helft gebruikt, weinig flexibiliteit en standaard hoge kosten. Wij vinden het hoogst irritant.

Daarom neem je binnen onze software de modules af die je gebruikt en dat doe je per medewerker. Je zit niet vast aan abonnementen, vooruitbetalingen en complete pakketten. Je betaalt achteraf en naar gebruik. Daarom is onze software geschikt voor een ZZP’er en schaalbaar naar het MKB.

Ontwikkeling

Vandaag de dag lossen we niet alleen meer onze eigen problemen op. Ook die van andere ondernemers. Zij gebruiken onze software en leveren input, maar ook financiële mensen zoals boekhouders en accountants dragen bij aan de ontwikkeling van onze software door ons van input te voorzien. We kijken daarbij goed naar een generieke deler. Als het gaat om een functionaliteit die voor iedereen meerwaarde biedt, komt die op onze roadmap.

Doel

Met onze software maken we processen inzichtelijk en, waar mogelijk, makkelijker. Zo maken we het mogelijk om jou efficiënter te laten werken, beter inzicht te creëren en tijd te besparen. Tijd die jij kunt besteden aan zaken die jij écht belangrijk vindt. Value time, together.

Wil je meer van ons weten? Stuur je vraag naar support@clientbox.nl of bel 085 130 4373.