Clientbox

Value time, together. onze drijfveer om software te bouwen

Als ondernemers weten we dat je jezelf iedere dag een slag in de rondte kan werken, als je dat wilt tenminste. Dan heb je nergens tijd voor en eigenlijk heb je structureel tijd tekort.

Probeer nu gratis Plan een demo

Momenten

Dat deden wij ook en doen we soms nog steeds, want dat hoort nou eenmaal een beetje bij ondernemen. Maar er zijn ook momenten dat je beseft dat er meer is dan werk. Momentent die je ook samen wilt zijn met je partner, gezin, familie of vrienden. Tijd die we in ons drukke leven soms te weinig vrij maken, en niet stil staan bij de waarde van de tijd die we samen hebben. Om die reden ontwikkelen wij software. Zo maken we onze dagelijkse werkzaamheden efficiënter of eenvoudiger en besparen we tijd die we gebruiken om te ondernemen of een andere invulling te geven…

Software als oplossing

Wat we doen vinden we hartstikke leuk en dat doen we ook met veel plezier. Het internetbureau waar Clientbox uit voort is gekomen is niet gegroeid door achterover te leunen en af te wachten wat er zou gebeuren. Keihard werken, doen wat je belooft en leveren, altijd. In het begin van de groeiperiode konden we geen software vinden waarin we alle tools konden combineren die we nodig hadden. We besloten om onze praktische problemen met eigen software op te lossen.

Functionaliteiten

Samen bouwen

Vandaag de dag lossen we niet alleen meer onze eigen problemen op. Ook die van andere ondernemers. Zij gebruiken onze software en leveren input, maar ook financiële mensen zoals boekhouders en accountants dragen bij aan de ontwikkeling van onze software door ons van input te voorzien. We kijken daarbij goed naar een generieke deler. Als het gaat om een functionaliteit die voor iedereen meerwaarde biedt, komt die op onze roadmap. Met onze software maken we processen inzichtelijk en, waar mogelijk, makkelijker. Zo maken we het mogelijk om jou efficiënter te laten werken, beter inzicht te creëren en tijd te besparen. Tijd die jij kunt besteden aan zaken die jij écht belangrijk vindt.

Leander Jongejan
Developer
Bas Everaarts
Developer
Corné Flikweert
Developer
Kees Verspoor
Product Designer