Clientbox

Over Clientbox

Onze oprichters, Leander, Corné en Kees hebben een eigen internetbureau Vivars en kregen in 2016 de vraag van een klant om een CRM-tool te ontwikkelen waar relatie en projecten in bijgehouden konden worden. Een applicatie die zo specifiek voor de branche gemaakt moest worden dat de applicatie (helaas) niet breder ingezet kon worden.

Op dat moment ging het bureau ook groeien en kwamen er mensen bij. Waar ze zelf eerst alle ins- en outs van het bureau kende werd dit met de groei van dat moment onoverzichtelijk en zo uiteindelijk onmogelijk. Er werden verschillende tools aangeschaft om relaties te beheren, uren te registreren en offertes en facturen te maken. Die losse tools zorgden dat een aantal problemen werden opgelost, maar een pakket dat echt alles-in-één had én naadloos op elkaar aansloot werd niet naar wens gevonden.

Zo werd met de kennis van de tool voor de eerder genoemde klant een plan gemaakt voor Clientbox. Een concept en naam dat in 2012 al door Kees bedacht was. Eigenlijk was het al langer een wens om een tool te ontwikkelen die ondernemers de mogelijkheid geeft om inzicht in hun bedrijf te creëren door alle benodigde tools te combineren in één online tool.

Het concept

Met de eerste versie van Clientbox was er nog niet nagedacht over een commerciële versie. Pas toen verschillende klanten van het internetbureau interesse toonde, zijn we gaan werken aan een versie die voor iedereen beschikbaar zou worden.

Het uitgangspunt van het concept was niet alleen de alles-in-één oplossing, maar ook de schaalbaarheid voor ieder type ondernemer. Een zzp’er moet onze tool kunnen gebruiken met CRM en facturatie, maar een team moet ook uit de voeten kunnen met urenregistratie, offertes en opdrachten. Daarnaast zijn wij van mening dat een ondernemer zelf de kosten in de hand moet kunnen houden, om die reden hebben we ervoor gezorgd dat er per medewerker aangegeven kan worden welke module wel of niet gebruikt wordt. Zo wordt niet alleen het pakket schaalbaar, maar ook de kosten, betaald niet voor iets dat je niet gebruikt en je zit niet vast aan een contract.

Iedere dag slimmer!

We weten alles van techniek en we bedenken ook iedere dag nieuwe slimmigheidjes en functionaliteiten binnen ons pakket. Maar wat écht meerwaarde geeft is de input van anderen. Gebruikers leveren actief input, maar ook financiële mensen zoals boekhouders en accountants dragen bij aan de ontwikkeling van het pakket.

Zo werken we vanuit Zierikzee en Rotterdam dagelijks aan het pakket we maken we het iedere dag een beetje slimmer!

Wil je meer van ons weten? Stuur je vraag naar support@clientbox.nl en we nemen contact met je op!