Gewerkte uren registreren

Met minimale inspanning, maximaal inzicht in je tijdsbesteding door urenregistratie te gebruiken. Doordat je bijhoudt waar jij je tijd aan besteedt zie je direct waar je het goed of juist minder goed doet, wat veel tijd kost of wat juist heel snel gaat. Zo kan jij vroegtijdig bijsturen en leren van je inschatting. Ook niet onbelangrijk, je kunt direct in de gaten houden of je aan het urencriterium komt.

Uren registreren voor elke taak en afspraak

Met urenregistratie breng je al je werkzaamheden in kaart door bij te houden welke taken je uitvoert voor welke klanten. Van werkzaamheden, afspraken, reistijd, telefoontjes, tot de tijd die je bezig bent met het maken van offertes en het bijwerken van je administratie.

Zo weet jij precies wat je aan welke klant moet factureren én hoeveel tijd je kwijt bent aan extra werkzaamheden!

Van urenregistratie direct een factuur maken

Je registreert op je klant welke taak je uitvoert en je vult in de omschrijving direct in welke werkzaamheden je hebt verricht. Vervolgens kan je van de uren die je hebt geregistreerd met één klik een factuur maken.

De gefactureerde uren krijgen de status gefactureerd en zo kan jij nooit vergeten om werkzaamheden te factureren!

Duidelijke rapportages van je urenregistratie per klant

Hoeveel tijd heb je aan een klant besteedt en hoeveel van die tijd heb je daadwerkelijk kunnen factureren? Je kan de besteding van je uren per dag, week, maand, kwartaal en jaar bekijken in de statistieken.

Deze statistieken kun je bekijken van al je klanten tegelijk of specifiek voor één bepaalde klant. Het is een kwestie van filteren en bekijken!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht