Professionele offertes maken

Maak professionele offertes in jouw huisstijl. Stel eenvoudig een offerte samen en verzend deze direct naar je klant. Je klant kan de offerte vervolgens online accepteren en ondertekenen. Jij krijgt op je dashboard een melding dat de offerte is geaccepteerd en je kunt aan de slag!

Foutloos én sneller werken!

Beschrijf wat je voor een klant gaat doen en selecteer de benodigde producten en diensten. Deze voeg je met enkele klikken toe aan je offerte. Je hoeft alleen nog het aantal in te vullen, want het rekenwerk gaat helemaal vanzelf.

Je ziet direct je totaalprijs én je kan je offerte bekijken en controleren voordat deze naar je klant gaat.

Verzenden en online ondertekenen

Je offerte wordt in PDF naar je klant verstuurd. In de e-mail staat ook een link waarmee je klant de offerte direct online kan beoordelen en kan ondertekenen door een digitale handtekening te plaatsen. Zodra dit is gebeurd krijgen zowel jij als je klant een e-mail met de getekende offerte.

Van offerte naar factuur

Je klant heeft de offerte goedgekeurd, dat is natuurlijk goed nieuws! Zodra een offerte is goedgekeurd kan je van de offerte een factuur maken. Met één klik zet je de offerte om naar een factuur. De factuur wordt eerst een concept zodat je eventueel nog aanpassingen kunt doen voordat je de factuur gaat verzenden.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht