Sneller je geld met Mollie

Snelheid en gemak zijn enorm belangrijk. Voor je klant, maar vergeet ook zeker jezelf niet! Met de koppeling van Mollie geef je klanten de mogelijkheid om facturen snel en eenvoudig online te betalen. Je kunt ook gebruik maken van automatische incasso’s. Het factuurbedrag wordt dan automatisch op je rekening bijgeschreven!

De betaallink in je email

Mocht je (nog) niet bekend zijn met Mollie, het is een payment service provider. De dienstverlening van Mollie zorgt ervoor dat jij je klanten de mogelijkheid biedt om online te betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Je klant ontvangt in de e-mail een betaallink, die ze direct naar een omgeving brengt waar ze de factuur kunnen bekijken én betalen. Het gebruik van Mollie zorgt voor meer betaalgemak en we zien dat dit in veel gevallen de betaalsnelheid stimuleert.

Nadat een klant via Mollie heeft betaald, zie jij de openstaande factuur in Clientbox veranderen naar betaald!

Facturen automatisch incasseren

Je kunt je klanten niet alleen direct online laten betalen, je kunt ze ook vragen om online een incassomachtiging te tekenen, waarna facturen automatisch geïncasseerd worden. Dat klinkt niet alleen heel eenvoudig, dat is het ook!

Zodra jij een factuur verstuurd, wordt er een incasso klaargezet en binnen de door jou ingestelde incassoperiode bij je klant geïncasseerd. Na ontvangst van de betaling gaat de status van de factuur direct op betaald!

Hoe werkt Mollie?

Het gebruik van Mollie in Clientbox is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een (gratis) Mollie account en een API-key. Als dit je niks zegt is dat helemaal niet erg, we kunnen je prima helpen bij het inrichten van je account! Het enige wat je hoeft te doen is hulp vragen.

Vervolgens ga je binnen Clientbox naar instellingen, dan naar koppelingen waar je de Mollie koppeling kunt activeren. Vul hier je Mollie API-key in en je kunt je klanten laten betalen via iDeal of een andere betaalmethode die je in Mollie kunt selecteren.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht