Foutloos facturen versturen

Eenvoudige facturen maken én versturen in je eigen huisstijl. Je hoeft zelf geen rekenwerk te doen aan btw percentages en bedragen. Zo is een factuur met enkele klikken gemaakt en direct te verzenden naar je klant. Het enige wat jij in hoeft te voeren zijn aantallen en prijzen, de rest gaat vanzelf. Nadat de factuur is verstuurd kan jouw klant direct betalen via Mollie. Zo heb jij direct je geld!

Jij hebt altijd inzichtelijk van wie je nog centen krijgt!

Je hebt een actueel overzicht van de facturen die nog open staan. Na het verstrijken van de betaaltermijn krijg je automatisch de melding dat het tijd is om een herinnering of aanmaning te versturen.

Jij hoeft dus zelf geen termijnen te controleren én met één klik verstuur je herinneringen voor facturen die nog niet betaald zijn.

Laat je klanten makkelijker en sneller betalen via Mollie

Met de Mollie koppeling kunnen klanten direct online betalen via onder andere iDeal, creditcard, Apple Pay, Bankcontact en alle andere mogelijkheden die Mollie te bieden heeft.

Hier maak je gratis een Mollie account aan

Automatische incasso’s

Naast dat jij je klanten via Mollie kunt laten betalen, kan jij ook gebruik maken van automatische incasso’s. Je verstuurd vanuit Clientbox een verzoek tot incassomachtiging naar je klant, waarmee ze jou toestemming geven om te mogen incasseren. Deze machtiging kun je altijd terugvinden op je klant.

Zodra jij een factuur verstuurd wordt er een incasso klaargezet en binnen de door jou ingestelde incassoperiode bij je klant geïncasseerd.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht