Artikelen

De producten of diensten die jij aanbiedt wil je in je administratie duidelijk georganiseerd hebben. Onder ‘Artikelen’ maak je producten, een gecombineerd artikel, diensten en artikelgroepen aan om eenvoudig en snel te kunnen factureren. Direct gekoppeld aan de juiste grootboekrekeningen als je gebruik maakt van een koppeling met je boekhouding. Zo heb je overzicht over jouw omzet en kosten!

Producten en diensten

Onder producten voer je tastbare verkopen in per eenheid. Diensten die je factureert zijn per uur op te voeren. In- en exclusief btw én voorzien van het juiste btw-tarief. Zo heb je kant-en-klare artikelen die je makkelijk en foutloos kunt factureren.

Gecombineerde artikelen

Veel bedrijven bieden een combinatie van producten en diensten aan, vaak in een vaste samenstelling. Die vaste combinaties voer je in onder gecombineerde artikelen. Daarmee kun je ook deze combinaties met één muisklik op je factuur zetten.

Artikelgroepen

Voor elk product of dienst selecteer je een artikelgroep, bijvoorbeeld arbeid of abonnementen. Een gecombineerd artikel kan bestaan uit meerdere artikelgroepen. Je omzet wordt dan verdeeld over de artikelgroepen van de verschillende artikel(en in het gecombineerde artikel. De instellingen van het product blijven dus altijd behouden. Door een koppeling met je boekhoudsoftware bekijk je direct jouw omzet en kosten.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht