Clientbox

Werkuren bijhouden

Wil jij als zelfstandig ondernemer je werkuren bijhouden, of werk je in een team en wil je precies weten hoe de tijd wordt besteed? Het bijhouden van de werkuren kan gewoon online. Dan heb je niet alleen 24/7 inzicht in de tijdsbesteding, maar je bent ook een stuk sneller klaar met de administratie!

Software voor werkuren bijhouden

Word Excel al snel te complex, of ben je het juist ontgroeid? Dan is slimme software een goed alternatief. Clientbox is een compleet CRM-systeem met een handige functionaliteit om de werkuren bij te houden. Het beheren van klanten is altijd de basis. Wil je de werkuren bijhouden, dan moet je natuurlijk wel weten voor wie je werkt. Daarnaast kun je ook opdrachten of abonnementen aanmaken. Werkuren bijhouden? Selecteer de relatie en de opdracht en start de timer!

Werkuren bijhouden in een team

Je registreert je uren alleen of in een team. Werk je samen? Koppel de juiste klanten en taken aan de juiste werknemers. Laat werknemers hun uren elke dag, week of maand indienen. Zo heb je altijd inzicht in de tijdsbesteding en waar het beter kan. In Clientbox kun je gebruikers eenvoudig beheren. Groeit je team, dan groeien wij met je mee.

Minder tijd kwijt aan de administratie

Met het bijhouden van de werkuren kom je te weten waar veel tijd in gaat zitten, of er taken misschien anders moeten worden uitgevoerd, of er veel overuren worden gemaakt of dat er juist tijd verloren gaat. Waardevolle inzichten! Maar daar stopt het niet. Met Clientbox kun je de gewerkte uren eenvoudig factureren aan de klant. Gebruik CRM en urenregistratie met facturatie en je zet de werkuren in enkele klikken op de factuur. Helemaal in jouw stijl en direct te per mail te versturen. Door dit proces te automatiseren bespaar je tijd op de administratie. Tijd is geld!

Ontdek urenregistratie Meer over facturatie

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig