Clientbox

Geef jouw financiële workflow de perfect shape!

Als trainer of personal coach ben je liever bezig om keihard aan de conditie van je klanten te werken, toch? Met onze software hou je niet alleen tijd over om net een stapje verder te kunnen gaan, je zorgt er ook voor dat jouw bedrijf in financiële topconditie verkeert!

Probeer 14 dagen gratis

Software voor trainers & personal coaches

Je vindt alle functionaliteiten die je als trainer of coach nodig hebt voor een gestructureerde workflow. Van het beheren van je abonnementen tot het versturen van de factuur.

Al je klanten op één plek

Al je klanten zijn terug te vinden in één overzicht. Hun informatie is toegankelijk voor jou en je collega trainers of coaches. Een klant voeg je eenvoudig toe. Je beheert hun adres-, contact- en bankgegevens in de relatiekaart, kortom alle informatie die jij nodig hebt om contact op te kunnen nemen met je klant of ze te kunnen factureren. Heb je afwijkende afspraken gemaakt? Dan voeg je notities en contactmomenten toe zodat je deze altijd terug kunt vinden.

Meer over klanten beheren

Abonnementen van je klanten

Per klant maak je één of meerdere abonnementen aan die je in laat gaan wanneer jij dat wilt. Je stelt een periode in wanneer deze start en eindigt of je kiest voor een doorlopend abonnement totdat je klant het abonnement opzegt. Je kunt een abonnement ook een “x” aantal keer uit laten voeren. Op je dashboard zie je welke abonnementen gaan verlopen zodat je actie kunt ondernemen. Iedere periode wordt er automatisch een factuur aangemaakt en verstuurd, of je kiest voor handmatig versturen!

Meer over abonnementen

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Facturen maken

Automatisch factureren vanuit een abonnement is natuurlijk ideaal, maar je kunt ook handmatig factureren. Hoe jij ook wil werken, de facturen vliegen er eenvoudig uit!

Je hebt volledige vrijheid in styling, betalingstermijn en andere voorkeuren die je op klantniveau kunt instellen. Je stelt alles van tevoren in zodat je administratie zo min mogelijk tijd kost. Koppel met Mollie zodat je klant via iDeal kan betalen of werk met automatische incasso’s en koppel je boekhoudpakket!

Meer over facturen maken