Clientbox

Je administratie automatiseren is meer tijd voor het echte werk.

Voorkom onnodig tijd verspillen aan administratieve taken. Beheer relatiegegevens op één plek en gebruik je eigen templates voor het versturen van offertes en facturen. Zo houd je meer tijd over om je bedrijf te laten groeien.

Probeer 14 dagen gratis

Slimme software voor zzp'ers

Je vindt alle functionaliteiten die je als zzp’er nodig hebt om overbodige werkzaamheden te voorkomen. Van het eerste klantcontact tot het versturen van de factuur: we helpen je met functionaliteiten die zorgen voor een duidelijke workflow, inzicht en tijdsbesparing.

CRM systeem voor klein bedrijf

Structuur in je data, op één plek!

Klinkt relatiebeheer als veel werk? Dat is het gelukkig niet. Je maakt een relatie aan door te zoeken op KvK-naam of nummer. Je vult de info aan met contactgegevens en je beheert de voorkeuren voor eventuele facturatie. Voeg contactmomenten, gespreksverslagen en notities toe en je kunt het altijd terugvinden. Losse, kwijtgeraakte blaadjes zijn verleden tijd!

Ontdek klanten beheren

Online offertes maken in jouw huisstijl

Van eerste contact naar offerte

Elke relatie heeft een kenmerk als debiteur, crediteur of lead. Mag je een offerte uitbrengen? Goed nieuws! Volg leads snel op met een offerte die er professioneel uit ziet. Excel of Word is niet langer nodig, want in Clientbox maak je mooie offertes met de juiste stijl. De relatiegegevens komen er automatisch op te staan, dat verkleint de kans op fouten. Jij hoeft alleen maar aan te geven welke diensten of producten je offreert. Verstuur de offerte in één klik. Je klant kan de offerte online accepteren, dat scheelt weer tijd en gedoe.

Meer over offertes maken

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Snel en eenvoudig factureren

Nooit meer gegevens ‘opnieuw’ invullen. Je selecteert je relatie eenvoudig vanuit CRM en je gebruikt producten en diensten met een standaard prijs en omschrijving. Je hoeft je geen zorgen te maken over kloppende factuurnummers, btw-tarieven en totaalbedragen. Deze worden automatisch opeenvolgend genummerd en berekend.

De betaaltermijn overschreden? Stuur direct een herinnering. Zodra je factuur wordt verstuurd zie je dit terug in je statistieken, zo bekijk je de verkopen per product en dienst. Benieuwd hoeveel btw je ongeveer af moet dragen? Ook dat staat voor je klaar.

Ontdek online facturatie

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig