Clientbox

Van lead naar factuur in één duidelijk workflow.

Als professional heb je te maken met administratieve taken. De vraag is alleen hoeveel tijd je er aan wil of moet besteden. Creëer een strakke workflow en ga moeiteloos van contact naar offerte en van opdracht naar factuur. Zo houd je meer tijd over voor het helpen van je klanten.

Probeer 14 dagen gratis

Software voor zakelijke dienstverleners

Je vindt alle functionaliteiten die je als zakelijke dienstverlener nodig hebt. Werk met acties en herinneringen, automatiseer je administratie en werk samen met je team aan toffe opdrachten. Houd inzicht in de tijdsbesteding en factureer je werkzaamheden in een handomdraai.

CRM systeem voor klein bedrijf

Beheer je relaties op één plek

Een relatie voeg je eenvoudig toe, omdat je kan zoeken in de KvK gaat dat lekker snel. Vervolgens koppel je de juiste contactpersoon of personen aan de relatie, documenteer contactmomenten en deel ze met je collega’s. Zo is iedereen altijd up to date over de gemaakte afspraken.

Meer over klanten beheren

Online offertes maken in jouw huisstijl

Van offerte naar opdracht

Met de uitgebreide huisstijl editor zorg je ervoor dat je offerte er piekfijn uit ziet, want een eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer. De layout hoef je je verder geen zorgen meer over te maken. In enkele klikken zet je de dienstverlening op de offerte en verstuur je hem. De klant kan de offerte online accepteren en jullie ontvangen beide de getekende offerte per mail. Daarna kun jij aan de slag met de opdracht!

Heb je diensten die je periodiek uitvoert? Dan maak je eenvoudig een abonnement aan. Je kunt abonnementen periodiek laten terugkomen, een aantal keren uitvoeren en tussentijds pauzeren of stopzetten.

Lees over offertes maken Meer over abonnementen

Bekijk hoeveel uren er zijn gemaakt per persoon en per opdracht.

Registreer alle uren

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je ver uit de geoffreerde uren loopt of juist niet meer precies weet hoe lang je bezig bent geweest. Registreer daarom je uren per relatie en per opdracht. Werk je samen aan een opdracht? Dan kan een teamleider de uren controleren en doorzetten voor facturatie. Zo houd je altijd inzicht op de tijdsbesteding en het rendement!

Bekijk urenregistratie

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Facturen versturen

Gebruik de gegevens uit het CRM voor snelle facturatie zonder fouten. Alle relatiegegevens staan correct op de factuur en de styling staat alvast goed. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het toevoegen van de gewerkte uren of de diensten of diensten die je wilt factureren.

Ontdek facturen maken

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig