Clientbox

Van lead naar klant in een duidelijke workflow.

Van lead naar offerte, opdracht en factuur. Een flow die moet kloppen van begin tot eind. Haal het maximale uit je tijd, scoor een zo hoog mogelijk rendement uit je offertes en besteed zo min mogelijk tijd aan je administratie. Zo hou je meer tijd over voor je business.

Probeer 14 dagen gratis

Software voor online marketing bureaus

Je vindt alle functionaliteiten die je als online marketing bureau nodig hebt voor een strakke workflow. Werk met acties en herinneringen, automatiseer je administratie en werk samen met je team aan toffe opdrachten. Houd inzicht in de tijdsbesteding en factureer je uren of abonnementen in een handomdraai.

CRM systeem voor klein bedrijf

Contact, lead, offerte

Beheer alle klantgegevens op één plek, registreer contactmomenten en documenteer de gemaakte afspraken. Zo ben je nooit iets kwijt én zijn alle collega’s altijd up to date.

Volg leads snel op met een goed aanbod. Met de offerte functionaliteit zorg je ervoor dat je offerte er geweldig uit ziet, helemaal in jouw stijl met de juiste relatiegegevens die automatisch ingevuld worden. Selecteer welke producten of diensten je aanbiedt en verstuur de offerte via Clientbox. Je klant (to be) kan de offerte online accepteren.

Meer over klanten beheren Bekijk offertes maken

Inzicht in de voortgang van het project in je Clientbox dashboard.

Aan de slag met je opdracht

Zet je offerte direct om in een opdracht of abonnement en het échte werk kan beginnen. Koppel de medewerkers die meewerken aan de opdracht. Registreer uren op de opdracht en je weet tot op de minuut hoeveel tijd er besteed is, wat daarvan facturabel is, wat er al gefactureerd is en nog gefactureerd moet worden. Tegelijkertijd bewaak je zo het budget!

Zo houd je opdrachten winstgevend én kun je de uren de volgende keer nog beter inschatten.

Ontdek opdrachten

Stel abonnementen samen op basis van product, dienst, frequentie en de duur van het abonnement.

Abonnementen voor terugkerende werkzaamheden

Een eenmalige opdracht is mooi, maar terugkerende werkzaamheden zijn beter! Beheer het budget dat je maandelijks kunt besteden aan het bijhouden van de website of social media kanalen van je klant. Maak onderscheid in uren die je kunt besteden en het advertentiebudget. Vanuit het abonnement maak je een opdracht of factuur aan.

Ontdek abonnementen

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Facturen maken

Automatisch factureren vanuit een opdracht, urenregistratie omzetten naar facturabele uren of opdrachten (deels) factureren, evenals de gemaakte kosten op een opdracht. Je kunt op verschillende manieren factureren. Hoe jij ook werkt, de facturen vliegen er eenvoudig uit!

Je hebt volledige vrijheid in styling, betalingstermijn en andere voorkeuren die je op relatieniveau in kunt stellen. Je stelt alles van tevoren in zodat je administratie zo min mogelijk tijd kost. Koppel met Mollie, werk met automatische incasso’s en koppel je boekhoudpakket!

Bekijk facturen maken

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig