Clientbox

Inzicht in uurbesteding, zo maak je opdrachten winstgevend.

Beheer je relaties en houd contactmomenten inzichtelijk voor jezelf en je collega’s. Werk samen aan offertes en opdrachten die je vervolgens kunt factureren zoals jij dat graag wilt. Vooraf, tussentijds of achteraf.

Probeer 14 dagen gratis

Software voor digitale bureaus

Je vindt alle functionaliteiten die je als digitaal bureau nodig hebt voor een gestructureerde workflow. Van het eerste klantcontact tot het versturen van de factuur en alle uurbesteding en contactmomenten die hiermee gemoeid zijn.

CRM systeem voor klein bedrijf

Van contact naar offerte

Al je relaties zijn terug te vinden in één overzicht. Registreer contactmomenten en documenteer je de gemaakte afspraken. Zo ben je nooit iets kwijt én zijn alle collega’s altijd up to date.

Volg leads snel op met een goed aanbod. Met de offerte functionaliteit zorg je ervoor dat je offerte er geweldig uit ziet, helemaal in jouw stijl met de juiste relatiegegevens die automatisch ingevuld worden. Selecteer welke producten of diensten je aanbiedt en verstuur de offerte via Clientbox. Je klant (to be) kan de offerte online accepteren.

Meer over klanten beheren Ontdek offertes maken

Inzicht in de voortgang van het project in je Clientbox dashboard.

Samenwerken aan mooie opdrachten

Is de offerte geaccepteerd, dan kan het échte werk beginnen. Maak van de offerte direct een opdracht of stel de opdracht handmatige samen. Vervolgens koppel je de medewerkers die meewerken aan de opdracht. Kies zelf de mogelijke statussen van je opdracht, van nieuw tot afgerond, en houd altijd inzicht in de workflow. Samen met je team registreer je uren en kosten op de opdracht. Zo bewaak je het budget! Alle uren en kosten zijn vervolgens in fases of volledig te factureren.

Bekijk opdrachten beheren

Bekijk hoeveel uren er zijn gemaakt per persoon en per opdracht.

Verspil geen minuut meer

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je ver uit de geoffreerde uren loopt of juist niet meer precies weet hoe lang je bezig bent geweest. Registreer daarom je uren per relatie en per opdracht. Werk je samen aan een opdracht? Dan kan een teamleider de uren controleren en doorzetten voor facturatie. Zo houd je altijd inzicht op de tijdsbesteding, bewaak je het budget en uiteindelijk je rendement!

Meer over uren registreren

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Facturen maken

Factureer je opdrachten deels of helemaal, zet de gemaakte uren om naar facturabele uren en factureer de gemaakte kosten op een opdracht door naar je opdrachtgever. Je kunt op verschillende manieren factureren. Hoe jij ook werkt, de facturen vliegen er eenvoudig uit!

Jij bepaalt de styling van de facturen en beheert voorkeuren zoals de betalingstermijn op relatieniveau. Je stelt alles van tevoren in zodat je administratie zo min mogelijk tijd kost. Koppel met Mollie, werk met automatische incasso’s en koppel je boekhoudpakket!

Ontdek facturen maken

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig