Clientbox

Bouwen aan je bedrijf met een duidelijke workflow.

Steek jij liever de handen uit de mouwen dan dat je bezig bent met administratieve zaken? Dat begrijpen we. Beheer je klanten, breng offertes uit en hou controle op je opdrachten. Uren en kosten worden op de opdracht geboekt en moeiteloos gefactureerd.

Probeer 14 dagen gratis

Software voor vakmensen

Je vind alle functionaliteiten die je als vakman nodig hebt voor een gestructureerde workflow. Van het eerste contact tot het versturen van de factuur. Optimaal inzicht in de bedrijfsvoering in minder tijd. Ieder uur is inzichtelijk en als materiaal wordt geregistreerd wordt het zeker gefactureerd!

CRM systeem voor klein bedrijf

Al je relaties op één plek

Al je relaties zijn terug te vinden in één overzicht. Hun informatie is toegankelijk voor jou en je collega’s. Een relatie voeg je eenvoudig toe, omdat je kan zoeken in de KvK, gaat dat lekker snel. Eén relatie kan debiteur en crediteur zijn, of een lead om op te volgen natuurlijk. Contactpersonen koppel je aan één of meerdere bedrijven zo voorkomen we dubbele data! Voeg notities en contactmomenten toe zodat je de gemaakte afspraken altijd terug kunt vinden.

Meer over klanten beheren

Online offertes maken in jouw huisstijl

Offerte uitbrengen

Maak indruk met je offerte die in een paar klikken gereed is. De styling van de offerte template is helemaal aan te passen naar jouw smaak en daarna hoef je alleen maar aan te geven welke diensten en producten je offreert. Na het verzenden kan je klant de offerte online accepteren. Gelukt? Dan zet je deze direct om naar een opdracht of een factuur!

Ontdek offertes maken

Inzicht in de voortgang van het project in je Clientbox dashboard.

Opdrachten beheren

Je koppelt de medewerkers die aan de opdracht meewerken. Iedere werknemer registreert uren op de opdracht en zo weet jij tot op de minuut hoeveel tijd er besteed is, welke uren facturabel zijn, welke uren al gefactureerd zijn en bewaak je het resterende budget!

Laat het gebruikte materiaal en bijbehorende kosten op de opdracht registreren. Zo weet je zeker dat alle kosten ook doorbelast worden naar je klant met de marge die jij zelf bepaalt!

Meer over opdrachten

Maak, verstuur en beheer facturen in de CRM-software van Clientbox

Moeiteloze facturatie

Van een lopende opdracht maak je vooraf een deelfactuur aan of je factureert periodiek de gemaakte uren en kosten. Met een aantal klikken heb je de uren en kosten aan je klant doorberekend en omgezet naar een factuur. Je hoeft niet na te denken over factuurnummers, btw-berekeningen en totaalbedragen. Verstuur de digitale factuur en bekijk een overzicht van alle openstaande posten. Je wordt automatisch herinnerd als één van je klanten zich niet aan de betalingstermijn heeft gehouden. Die betalingstermijn kun je overigens per klant af laten wijken.

Bekijk facturen maken

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig