Clientbox

Value time, together

Je wilt weten hoe je bedrijf draait, of je goed bezig bent en waar het beter kan. Dat wil je instant, zonder tussenkomst van mensen én op een eenvoudige manier. Snappen we. We ontwikkelen Clientbox om efficiënter te werken, inzicht te creëren en tijd te besparen.

Gratis proberen Alle functionaliteiten

Beheer al je relaties op één plek

Registreer contactmomenten, documenteer de gemaakte afspraken en laat een terugbelverzoek achter voor je collega. Met het relatiebeheer is iedereen altijd up to date, dat scheelt een hoop zoekwerk. In het dashboard beheer je ook voorkeuren die specifiek voor die relatie van toepassing zijn, denk aan de valuta en de betaaltermijn voorde facturatie.

Meer over klanten beheren

Inzicht in de tijdsbesteding

Veel uren maken is geen kunst, al die uren betaalde krijgen is lastiger. Registreer je uren alleen of samen met een team. Zo zie je direct wie waarmee bezig is, hoeveel uren er worden geboekt en hoeveel uren er declarabel zijn. Met het start-stop systeem mis je geen minuut meer!

Bekijk uren registreren

Snel van offerte naar factuur

Mag je offerte uitbrengen? Goed nieuws! Volg leads snel op met offertes die helemaal in jouw huisstijl zijn gemaakt. Verstuur hem online en je klant kan de offerte online accepteren. Wanneer de offerte geaccepteerd is zet je hem om in een opdracht of een factuur.

Ontdek offertes maken Meer over online facturatie

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig