Clientbox

Value time, together

Je wilt weten hoe je bedrijf draait, of je goed bezig bent en waar het beter kan. Dat wil je instant, zonder tussenkomst van mensen én op een eenvoudige manier. Snappen we. We ontwikkelen Clientbox om efficiënter te werken, inzicht te creëren en tijd te besparen.

Relatiebeheer

Relatiebeheer

Uitgebreide mogelijkheden om verschillende contactmomenten vast te leggen en te delen met je collega's. Al je acties zijn te herleiden op je relatie.

Tijd in zicht

Tijd in zicht

Veel uren maken is geen kunst, al die uren betaalde krijgen is lastiger. Je ziet welke uren je maakt en hoeveel er worden omgezet in euro's.

Financieel bewust

Financieel bewust

Hoeveel offertes worden opdracht en hoeveel onderhanden werk is er? Je hebt inzicht in je openstaande posten en duidelijkheid over je winst of verlies.

CRM modules schaalbaar

Modulaire opbouw

Wij geven niet graag geld uit aan zaken die we niet nodig hebben of die we niet gebruiken. Clientbox is daarom modulair opgebouwd. Je geeft per gebruiker aan wat je wel en niet nodig hebt. Als je een module niet activeert betaal je er niet voor.

Er is geen contract en we doen niet aan kortingen als je per kwartaal of per jaar betaald. Jij bepaald wat je gebruikt en wanneer je gaat, lang leve jouw vrijheid.

Ontdek alle modules

Heb je een paar minuten?
Meld je dan gratis aan!

Clientbox is écht 14 dagen helemaal gratis. Heb jij na je aanmelding vragen? We helpen je graag. Is Clientbox niet wat je zoekt? Geen probleem, even goede vrienden.

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig