Clientbox

Twinfield en WooCommerce

Jij gebruikt Twinfield als boekhoudpakket en misschien zelfs wel om je facturen te versturen. Om online je producten te verkopen heb je gekozen voor WooCommerce binnen WordPress. Een mooie manier om je producten te verkopen, maar de facturen van WooCommerce zouden misschien net een beetje mooier kunnen of je bent op zoek naar een koppeling met je boekhoudpakket.

Twinfield koppeling

Je wilt van je verkopen in WooCommerce direct én automatisch een factuur laten genereren én zorgen dat deze in de boekhouding van Twinfield komt te staan. Wat je niet wilt is dubbele relaties in het relatiebeheer (CRM) van Twinfield. Om dat te voorkomen bieden we met Clientbox een koppeling met WooCommerce én een koppeling met Twinfield. Een oplossing waar je niet alleen een real-time synchronisatie hebt, maar we voorkomen ook dubbele relatiedata!

WooCommerce koppeling

WooCommerce facturen

Met Clientbox kun je facturen maken. Met de module facturen kun je uren en producten eenvoudig naar je klanten factureren. Facturen die je met een actieve Twinfield koppeling in Clientbox na het versturen direct in je Twinfield boekhouding terugziet. Het gebruik van Twinfield en WooCommerce samen zorgt ervoor dat de facturatie van een bestelling volledig automatisch afgehandeld wordt. Hoe dit proces werkt kun je lezen op de pagina over de WooCommerce koppeling.

Twinfield en WooCommerce koppelen?

Gebruik jij Twinfield als boekhoudpakket, verkoop je producten via WooCommerce én wil je de administratieve afhandeling volledig automatiseren én dubbele relatiedata voorkomen? Start vandaag je proefperiode en vraag één van onze medewerkers om je te informeren over de mogelijkheden of te helpen bij het inrichten van de koppelingen.

Wil je direct een vraag stellen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig