Tips

Bij het maken van offertes en facturen komt een hoop kijken. Bovendien is de kans op een fout snel gemaakt. Daarom zetten we graag artikelen op een rijtje die voor jou als ondernemer kosten- en tijdsbesparend zullen werken!

Verschil tussen een offerte en een factuur

Waar bestaan een offerte en factuur uit en wat is precies het verschil? Grote kans dat je niet de enige persoon bent die dit niet precies weet. Je leest er alles over in het artikel ”Wat is het verschil tussen een offerte en een factuur.”

Lees het artikel

Wat zijn declarabele uren?

Niet alle uren zijn declarabel, maar tellen niet-declarabele uren mee voor het urencriterium van de belastingdienst? Er zijn een aantal dingen die jij moet weten over declarabele uren. Zo kun je de juiste balans vinden tussen declarabele en niet-declarabele uren. Weten hoe je dit doet? Je leest er alles over in het artikel ”Wat zijn declarabele uren.”

Lees het artikel 

Hoe bereken je btw?

Over verrichte werkzaamheden of producten die je verkoopt moet je btw op de factuur in rekening brengen. Met uitgebreide facturen kan het berekenen van de btw een flinke uitdaging zijn. Wat is btw en hoe bereken je dit voor jouw facturen? Je leest er alles over in het artikel ”Hoe bereken je btw?”

Lees het artikel

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht