Clientbox

Tijdregistratie software

Tijd is geld! Daarom wil je inzicht in je tijdsbesteding. De tijd die jij als zzp’er bezig bent om de klus te klaren of de tijd die je team besteedt om een project van a tot z te realiseren. Met tijdregistratie software heb je optimaal inzicht in de tijdsbesteding.

Inzicht in tijdsbesteding

Het inschatten van de benodigde tijd voor een opdracht is niet altijd even makkelijk. En ben je eenmaal bezig, dan is de kans groot dat er allerlei dingen tussendoor komen. Hoeveel tijd heb je dan écht aan de opdracht besteed? Die vraag kun je beantwoorden als je gebruik maakt van tijdregistratie. Je start en stopt de timer per relatie en per opdracht. Ook handig in combinatie met VoIPGRID: de tijd die je aan de telefoon hangt wordt ook geregistreerd.

Start de timer

De tijdregistratie software is geschikt voor ZZP en MKB. Je registreert je uren alleen of met collega’s. In teamverband laat je de uren indienen en goedkeuren door een teamleider (of niet), om ze vervolgens door te factureren met de facturatie module.

Heb je een paar minuten?
Meld je dan gratis aan!

Onze tijdregistratie software gratis uitproberen? Dat kan! Clientbox is écht 14 dagen helemaal gratis. Heb jij na je aanmelding vragen? We helpen je graag. Is Clientbox niet wat je zoekt? Geen probleem, even goede vrienden.

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig