Clientbox

Software voor starters
tot 1 juli 2021 helemaal gratis.

Starters zijn de sterren van de toekomst en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. Daarom gebruiken starters onze software tot 1 juli 2021 helemaal gratis. Dat houdt in: gratis klanten beheren, offertes maken en facturen versturen! Wat is het addertje? Die is er niet, wel één voorwaarde; het bedrijf is in het vierde kwartaal van 2020 of in het eerste kwartaal van 2021 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Gratis aanmelden Functionaliteiten

Online facturen maken in doe je in Clientbox
Bekijk hoeveel uren er zijn gemaakt per persoon en per opdracht.

Helemaal gratis, dat kan toch niet?

Zeker wel! In deze tijd moet je het lef hebben om voor jezelf te beginnen en jij doet dat gewoon. Daar heb je lef voor nodig en een steuntje in de rug kun je dan wel gebruiken. Je gaat onder andere gratis offertes maken en gratis facturen versturen. Tot 1 juli 2021 ontdek jij wat je als starter nodig hebt en wat juist niet. Na 1 juli 2021 besluit je of je klant wordt. Je gratis periode stopt automatisch.

Wil je liever eerst meer weten? Dat kan hoor!

Ik wil meer weten Contactgegevens

Welke functies ga jij o.a. gratis gebruiken?

Facturen versturen

Je maakt facturen met je eigen logo en briefpapier. Jij bepaalt de opmaak van je factuur helemaal zelf en als je er niet uitkomt dan helpen we je hier even bij. Wil je dat jouw klanten een factuur direct betalen? Dan kan dit via iDeal, maar ook via automatische incasso.

Offertes maken

Een offerte ziet eruit zoals jij dat wilt en je klant kan deze online accepteren. Als een offerte geaccepteerd is kun je deze omzetten naar een opdracht of direct naar een factuur.

Klanten en leveranciers beheren

Bewaar de gegevens van je klanten en je leveranciers op één centrale plek. Dit kan voor zowel bedrijven als particulieren én je kan meteen notities opslaan zodat je nooit een afspraak vergeet.

Uren registreren

Bijhouden hoeveel tijd je besteedt aan een opdracht en zorgen dat je de juiste prijzen rekent. Niet alleen handig om te zien of je inschatting klopt bij de daadwerkelijke uurbesteding, maar ook om je werkzaamheden naar je klant te kunnen verantwoorden.

Inkoopfacturen boeken

Laat je leverancier een factuur rechtstreeks mailen of sleep bestanden in batch naar de inkoopfacturen. Verwerk je inkoopfacturen en genereer een SEPA-bestand om deze vervolgens in de bank te importeren en te betalen.

Koppelingen en inzage voor je boekhouder of accountant

Koppel je administratie direct aan een boekhoudpakket en geef je boekhouder of accountant toegang tot je administratie. Ze kunnen met je meekijken en je adviseren waar dit nodig is.

Profiteer van deze startersactie

Goedkoper dan gratis gaat het niet worden en je hebt de tools in onze software écht nodig om professionele offertes en facturen te maken. Je gebruikt niet alleen onze software helemaal gratis, maar je krijgt ook de support en tips die je nodig hebt bij het inrichten van je pakket.

Geen risico, geen addertjes!
In het ergste geval kom je er na een paar dagen achter dat dit niet de software is die je zoekt. Je zegt je account op en je gegevens worden gewist, geen enkel probleem!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.