Clientbox

Alle relaties op één plek met relatiebeheer software.

Clientbox is de relatiebeheer software voor ondernemers die vooruit willen. Voeg relaties toe, registreer gespreksverslagen, maak terugbelverzoeken aan en factureer eenvoudig op basis van de automatisch ingevoerde contactgegevens.

Klanten beheren in de CRM software van Clientbox
CRM systeem voor klein bedrijf

Eén plek voor al je relaties

Onze relatiebeheer software biedt één overzichtelijke plek om je relaties te beheren. Een relatie heeft een kenmerk debiteur of crediteur, of allebei. Zo bestaat elke relatie maar één keer en worden dubbele relaties voorkomen. Natuurlijk voorzie je elke relatie van de contact- en bankgegevens, en geef je collega’s toegang tot deze gegevens.

Alle relatiebeheer functies

Samenwerken met collega's

Het gebruik van relatiebeheer software binnen het team laat jullie makkelijker samenwerken. Check het e-mailaders of de geboortedatum om even een attentie te sturen. Of bekijk nog even de gemaakte afspraken van vorig jaar. Voeg contactmomenten toe, koppel en deel ze met collega’s. Zo kunnen jullie efficiënt samenwerken en altijd alles terugvinden. Een telefoontje voor je collega die éven niet beschikbaar was? Maak een terugbelverzoek aan. Je collega ontvangt een mail en krijgt een melding in zijn of haar Clientbox omgeving.

Online offertes maken in jouw huisstijl

Administratie automatiseren

Relatiebeheer is binnen Clientbox de basis voor het maken van offertes en facturen, het aanmaken van opdrachten en abonnementen. Met relatiebeheer software handel je de administratie voortaan sneller en eenvoudiger af. Zo staan de contactgegevens automatisch goed op de offerte. Je verstuurt professionele offertes welke je klant online kan accepteren. Binnen het relatiebeheer stel je relatiespecifieke voorkeuren in, bijvoorbeeld hoe lang de offerte geldig is.

Relatiebeheer software proberen Plan een demo

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig