Maatwerk als aanvulling op onze bedrijfssoftware

We helpen ondernemers met functionaliteiten die inzicht creëren en tijd besparen. Maar we weten als geen ander dat de “perfect match” qua CRM moeilijk te vinden is. Daarom hebben we Clientbox OpMaat! We bouwen maatwerk modules tegen de bestaande functionaliteit aan.

Dat scheelt jou de ontwikkelkosten van een complete CRM oplossing en we geven je de mogelijkheid je investering terug te verdienen.

Maatwerk ontwikkelen, hoe werkt dat?

We maken een technisch ontwerp en brengen zo de benodigde functionaliteiten in kaart. Vervolgens brengen we een offerte uit en wordt de door jou gewenste oplossing ontwikkeld. Omdat jij de ontwikkelkosten betaald, houdt dat ook in dat jij eigenaar bent van deze specifieke module binnen Clientbox én dat deze alleen beschikbaar is voor jou onderneming. Deze module werkt dan natuurlijk wel samen met de bestaande functionaliteiten van Clientbox indien nodig.

Stel je module beschikbaar en verdien je investering terug

Bij maatwerk oplossingen komt het vaak voor dat dit een vraag is de specifiek is voor een branche. Dat kan dus betekenen dat jij niet de enige bent met die specifieke vraag of wens. Jij kunt er dan voor kiezen om je module aan te bieden aan Clientbox gebruikers en zo je investering terug te verdienen.

Daarnaast krijg je van ons een stukje rendement op je investering!

De perfecte oplossing?

Ben jij op zoek naar een oplossing die alles biedt wat je nodig hebt of werk je met een pakket waar je net die ene functionaliteit mist? Door de modulaire opbouw van Clientbox is het mogelijk om maatwerk te ontwikkelen naast onze bestaande functionaliteiten. Heb jij behoefte aan een functionaliteit, module of koppeling?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht