De juiste oplossing voor iedere ondernemer

Niet iedere ondernemer werkt op dezelfde manier of heeft hetzelfde nodig. Daarom biedt Clientbox verschillende oplossingen die aansluiten bij de fase waarin jij je bevindt en de behoefte aan tools die je hebt. Clientbox is modulair opgebouwd en daarmee schaalbaar in gebruik. De oplossingen die we aanbieden zijn configureerbaar op gebruikersniveau. Dat geeft jou controle én vrijheid!

ZZP, MKB, OpMaat!

Onze oplossingen worden gebruikt door ZZP’ers die alleen facturen versturen en ondernemers met tientallen medewerkers die gebruik maken van alle functionaliteiten die we te bieden hebben.

Dit is mogelijk doordat je op gebruikersniveau bepaalt welke functionaliteiten je aan- of uitzet. Zo maak je als het ware voor iedere gebruiker een maatwerkpakket én hou je controle over de kosten. Je betaalt namelijk naar gebruik en je zit niet vast aan contracten.

Onze oplossingen

ZZP

Offertes maken en facturen versturen. Inzicht en controle op je uurbesteding, kosten én verdiensten. Zo weet jij precies waar je mee bezig bent én waar het eventueel beter kan. ZZP is perfect voor de starter, zzp’er en kleinbedrijf.
Alles voor ZZP’ers

MKB

MKB is geschikt voor ondernemers met 1 tot 250 medewerkers. Van het eerste contact tot een betaalde factuur. Krijg inzicht in de uurbesteding per medewerker, registratie van afspraken en contactmomenten per relatie en correspondeer vanuit één centrale ticketbox.
Alles voor MKB’ers

OpMaat

Je bent op zoek naar het missende puzzelstukje in je softwareoplossing om een administratief of procesprobleem op te lossen. Gebruik de beschikbare functionaliteiten van Clientbox MKB en vul deze aan met een maatwerkoplossing.
Alles over OpMaat

Ontdek welke oplossing het beste bij je past

Maak gebruik van onze advieswizard of stuur even een berichtje. In de advieswizard beantwoord je een aantal korte vragen en zo kunnen we jou een goed advies geven en meteen de maandelijkse kosten toesturen. Bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook naar 085 130 4373.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht