Clientbox

Offerte software

De administratie is niet het leukste werk, maar hoort er wel bij. Daarom ben je er het liefst zo snel mogelijk klaar mee. Maak je offertes online en via een template, dan beperk je fouten én bespaar je tijd. Klinkt goed, toch?

Software voor professionele offertes in jouw huisstijl

De CRM-module is de basis voor alle functionaliteiten binnen Clientbox. Vanuit CRM worden de juiste relatiegegevens, zoals het adres, op de offerte gezet. Ook voorkeuren zoals bedragen inclusief of exclusief BTW en de geldigheidsduur hoef je per klant maar één keer in te stellen. Met de uitgebreide huisstijl editor zorg je voor een offerte template die bij jouw onderneming past. Dat betekent dat je voortaan geen tijd meer kwijt bent aan de opmaak van je offerte.

Dan is het tijd voor de producten of diensten die je aan wilt offreren. Wanneer je een product of dienst selecteert, verschijnt vooraf ingestelde informatie als titel, omschrijving en prijs direct op je offerte. Zo wordt het maken van een offerte wel heel makkelijk én bespaar je jezelf of je collega’s een hoop typewerk.

Met de offerte software verstuur je de offerte vanuit Clientbox naar de klant (PDF). De klant kan de offerte online accepteren, en zodra dit gebeurd is ontvang jij een bevestigingsmail.

Van offerte naar factuur

Heeft je klant de offerte geaccepteerd? Goed nieuws! Je kunt de offerte meteen omzetten in een opdracht of een (concept)factuur. Voor een optimale flow kun je offerte module combineren met online facturen maken. Met de alles-in-één CRM-software van Clientbox bespaar je tijd op de administratie. Zo houd je tijd over voor het échte werk.

Gratis uitproberen Meer over de offerte software

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig