Clientbox

Offerte software voor de bouw.

Met onze offerte software voor bouwbedrijven maak je professionele offertes in een handomdraai. Stel offertes samen met behulp van je klantgegevens en de template in jouw huisstijl. Lees alle voordelen van Clientbox offerte software voor bouwbedrijven.

Probeer 14 dagen gratis

Offerte software voor vakmensen

Maak professionele offertes in je huisstijl. Voeg producten, diensten of uren toe en verstuur de offerte al binnen een paar minuten. Laat de klant de offerte digitaal ondertekenen. Automatiseer je workflow en hou meer tijd over om aan je bedrijf te bouwen.

Zo werkt het

In Clientbox maak je offertes met je relatiegegevens als de basis (CRM). Maak je een offerte aan, dan staan de gegevens van je klant automatisch goed op de offerte. Op de juiste plaats en zonder fouten. Je hoeft de template maar één keer aan te maken, zo weet je zeker dat je offertes matchen met je huisstijl. Verandert jouw IBAN of adres, of die van een klant, dan pas je dit aan in je CRM. Op je volgende offertes staan je nieuwe gegevens meteen goed. Ook offertenummers worden automatisch gegenereerd.

Verstuur je offertes met of zonder begeleidende tekst en laat je klant de offerte online ondertekenen (accepteren). Je krijgt een seintje en zo weet je dat je mag gaan bouwen! Wordt de offerte afgewezen en maak je een nieuwe aan, dan kun je middels versiebeheer altijd de oude offerte terugvinden.

Voordelen offerte software voor de bouw

Met de offerte software, als onderdeel van je CRM, bouw jij aan je eigen bedrijf. De voordelen van de offerte software op een rij:

Offerte software gratis proberen?

Clientbox is het alles-in-één CRM systeem voor vakmensen. Zelf het gemak van de offerte tool ervaren? Probeer het 14 dagen gratis, geheel vrijblijvend! Voeg klanten toe, maak een template in de huisstijl en ga aan de slag met het maken en versturen van offertes. Wie weet sleep je nieuwe opdrachten in de wacht!

Probeer 14 dagen gratis

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig