Ticketsysteem

Een ticketsysteem is de oplossing als je op zoek bent naar een manier om al je inkomende vragen in vast te leggen. Van inkomende e-mails die direct in één centrale omgeving terecht komen, tot het handmatig aanmaken van tickets in je ticketsysteem op basis van een inkomende vraag via de telefoon.

Een ticketsysteem voor je inkomende vragen

Zodra je in een team werkt wil je al je contactmomenten met klanten en leverancier het liefst zo centraal mogelijk opslaan. Zeker als je veel verkeer per e-mail hebt wil je niet van iedere e-mail een CC’tje krijgen van je collega’s. Een ticketsysteem is dan de oplossing!

Eén of meerdere mailboxen in je ticketsysteem

Binnen een ticketsysteem wil je kunnen werken met verschillende e-mailadressen of inboxen. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld aanvraag@jouwbedrijf.nl en support@jouwbedrijf.nl in een andere inbox binnen wilt laten komen. De kans is groot dat je dan ook wilt dat een uitgaand bericht vanuit het systeem dezelfde afzender heeft als waarop je het bericht ontvangt. Dat is met Clientbox mogelijk!

Forward of fysieke mailbox koppelen

Je kunt er voor kiezen om een ticketsysteem te gebruiken waar de e-mails van een bepaalde mailbox naar worden doorgestuurd. Maar je kunt er ook voor kiezen om een fysieke mailbox te koppelen en de e-mails die hierin staan op te halen. Dat houdt in dat je een e-mail van je persoonlijke inbox heel eenvoudig naar de collectieve inbox sleept en deze vervolgens in binnen één centrale omgeving verschijnt. Het gevolg is dat een collega van je deze e-mail op kan pakken zonder dat jij een toelichting hoeft te geven. Als je software zoekt dat beide mogelijkheden aanbiedt, dan is Clientbox de geschikte oplossing! 

Hulp nodig of een vraag?

Wil je meer weten over Clientbox of heb je een andere vraag?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht