Clientbox

CRM voor mkb'ers die inzicht waarderen.

Van het eerste contactmoment tot het versturen van de factuur. Eén gebruiksvriendelijke tool om de communicatie en administratieve processen van jou en je collega’s te bundelen. Efficiënt werken, tijd besparen en inzicht creëren!

Start gratis!

CRM voor MKB
CRM systeem voor klein bedrijf

Al je communicatie direct inzichtelijk

Je klant wil niet steeds hetzelfde verhaal vertellen en jij wilt zonder overleg met je collega’s direct een antwoord kunnen geven. Daarom leg je ieder contactmoment vast. Een notitie, verslag van een afspraak of een e-mail die je met de smartBCC functie direct aan je relatie koppelt, zo maak je communicatie inzichtelijk!

Die communicatie koppel je zowel aan het bedrijf als aan de persoon, zo maakt het niet uit hoe je zoekt, je vind altijd de registratie die je zoekt.

Probeer CRM voor mkb gratis!

Handige functies in CRM voor het mkb

E-mails koppelen

Uitgaande e-mails komen met SmartBCC direct in Clientbox. Zodra het e-mailadres waar je naar mailt binnen CRM bestaat wordt deze automatisch gekoppeld. Je kunt de mail daarnaast koppelen aan een offerte, factuur of opdracht!

VoIP-integratie

Koppel het toestel van jou en je collega's direct aan de urenregistratie. Zodra je het toestel opneemt start de registratie en zodra je ophangt zet je jouw eerdere activiteit voort, of geef je aan dat je iets anders gaat doen.

Debiteur en crediteur in één

Een relatie kan zowel een debiteur als crediteur zijn, in Clientbox is dit één relatie. Daarnaast koppel je personen eenvoudig aan één of meerdere bedrijven met eigen functies en contactgegevens per relatie.

Weten hoe je presteert, van uren naar euro's!

Veel uren maken is voor de meeste ondernemingen geen probleem, maar wat leveren ze écht op? Maak inzichtelijk waar de uren van jou en je collega’s blijven.

Boek uren op een relatie of op een opdracht en ontdek of je tijd verliest aan zaken die je niets opleveren. Werk je in een team, laat de uren dan indienen of keur ze automatisch goed, jij hebt de controle. Vervolgens kun je aangeven welke uren gefactureerd mogen worden en welke niet. Kopieer de omschrijving van de originele boeking of overschrijf deze, zo staan ze direct op je factuur. Zo combineer je samen met je team je hele workflow in één simpele tool, jullie prestaties worden meetbaar en je creëert inzicht!

Jij hebt de controle

Jij bepaalt wie wat nodig heeft en zo bepaal je ook de kosten die je maakt. Collega’s die op volle toeren productie draaien hoeven geen offertes en facturen te zien, laat staan maken. Die modules schakel je uit en omdat wij vinden dat iets wat je niet gebruikt ook niets hoeft te kosten, betaal je er ook niet voor. Zo maak je geen onnodige kosten.

Heb je een tijdelijke kracht, stagiair of externe kracht? Dan hoef je geen langdurig abonnement af te sluiten en dus onnodig kosten te maken. Activeer je een gebruiker voor bijvoorbeeld 1,5 maand? Dan is dat de periode die je met ons af gaat rekenen. Lekker vrij!

Bekijk alle functionaliteiten Ik wil me aanmelden!

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig