Clientbox

Software voor mkb'ers die inzicht waarderen

Van het eerste contactmoment tot het versturen van de factuur. Eén gebruiksvriendelijke tool om de communicatie en administratieve processen van jou en je collega’s te bundelen. Efficiënt werken, tijd besparen en inzicht creëren!

Al je communicatie direct inzichtelijk

Je klant wil niet steeds hetzelfde verhaal vertellen en jij wilt zonder overleg met je collega’s direct een antwoord kunnen geven. Daarom leg je ieder contactmoment vast. Een notitie, verslag van een afspraak of een e-mail die je met de smartBCC functie direct aan je relatie koppelt, zo maak je communicatie inzichtelijk!

Die communicatie koppel je zowel aan het bedrijf als aan de persoon, zo maakt het niet uit hoe je zoekt, je vind altijd de registratie die je zoekt.

E-mails koppelen

Uitgaande e-mails komen met SmartBCC direct in Clientbox. Zodra het e-mailadres waar je naar mailt binnen CRM bestaat wordt deze automatisch gekoppeld. Je kunt de mail daarnaast koppelen aan een offerte, factuur of opdracht!

VoIP-integratie

Koppel het toestel van jou en je collega's direct aan de urenregistratie. Zodra je het toestel opneemt start de registratie en zodra je ophangt zet je jouw eerdere activiteit voort, of geef je aan dat je iets anders gaat doen.

Debiteur en crediteur in één

Een relatie kan zowel een debiteur als crediteur zijn, in Clientbox is dit één relatie. Daarnaast koppel je personen eenvoudig aan één of meerdere bedrijven met eigen functies en contactgegevens per relatie.

Weten hoe je presteert, van uren naar euro's!

Veel uren maken is voor de meeste ondernemingen geen probleem, maar wat leveren ze écht op? Maak inzichtelijk waar de uren van jou en je collega’s blijven.

Wie presteert goed of juist niet en hoe komt dat? Verlies je tijd aan zaken die je niets opleveren? Verander het of stop ermee, als je voor niets werkt kun je net zo goed een hengel pakken en gaan vissen, dat levert namelijk net zoveel op.

Uren registreren

Selecteer je dienst en boek direct op een relatie of op een opdracht. Je uren komen zo in concept te staan. Laat je de uren vervolgens beoordelen door één van je teamleiders of worden ze automatisch goedgekeurd? Jij hebt de controle.

Uren beoordelen

Jij en je collega's kunnen uren registreren en deze indienen op de momenten die jij beslist. Wanneer je uren laat beoordelen, komen deze uren bij je collega terug als ze worden afgekeurd. Mét de opgegeven reden.

Uren factureren

In één keer factureren of "uren verwerken". Geef aan welke uren gefactureerd mogen worden en welke niet. Kopieer de omschrijving van de originele boeking of overschrijf deze, zo staan ze direct op je factuur

Inzichtelijk én schaalbaar!

Als je samenwerkt in een team wil je het hele traject inzichtelijk hebben. Van het eerste klantcontact naar offerte, opdracht en factuur. Zo combineer je samen met je team je hele workflow in één simpele tool, jullie presentaties worden meetbaar en je creëert inzicht!

Jij bepaalt wie wat nodig heeft en zo bepaal je ook de kosten die je maakt.

Jij hebt de controle

Collega's die op volle toeren productie draaien hoeven geen offertes en facturen te zien, laat staan maken. Die modules schakel je uit en omdat wij vinden dat iets wat je niet gebruikt ook niets hoeft te kosten, betaal je er ook niet voor. Zo maak je geen onnodige kosten.

Rechten

Je voegt een collega toe aan een gebruikersgroep met bepaalde rechten. Je kunt daarnaast op gebruikersniveau wijzigingen aanbrengen in de rechten. Zo geef je niet alleen op module niveau toegang, maar ook binnen de module deel je in detail specifieke rechten uit.

Variabele kosten

Heb je een tijdelijke kracht, stagiair of externe kracht? Dan hoef je geen langdurig abonnement af te sluiten en dus onnodig kosten te maken. Activeer je een gebruiker voor bijvoorbeeld 1,5 maand? Dan is dat de periode die je met ons af gaat rekenen. Lekker vrij!

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig