Urenregistratie accountant

Als je verdienmodel het welbekende uurtje-factuurtje systeem is, is het belangrijk om je uren goed bij te houden. Want elk uur dat je voor een klant werkt, is weer een uur waar je voor betaald krijgt. Er zijn meerdere redenen om je urenregistratie bij te houden. Een goede urenregistratie voor de accountant bijvoorbeeld. Lees hieronder waarom je urenregistratie ook belangrijk is voor je accountant.

Urenregistratie accountant

Elk uur dat je voor een klant werkt verdien je geld. Maar de klant kan zomaar vragen om een overhandiging van deze gewerkte uren. Als je je uren goed registreert, is dit geen enkel probleem en fijn voor je accountant. Zeker als je een startende ondernemer bent. Je komt bijvoorbeeld pas in aanmerking voor bepaalde fiscale voordelen als je jaarlijks 1.225 uur werkt. Dat komt neer op 24 uur per week. Maar je weet natuurlijk alleen maar of je dat redt, door goede urenregistratie.

Urenregistratie accountant bijhouden

Om je uren bij te houden, kan je verschillende systemen gebruiken. Een makkelijke en gebruiksvriendelijke optie is; Clientbox. In jouw omgeving ga je naar de urenregistratie, klikt op de knop om je registratie aan te zetten en de timer gaat lopen. Deze zet je weer op stop als je klaar bent met je taak. Omdat Clientbox per modules wordt opgebouwd, betaal je nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt. Maar dat betekent ook dat je losse modules toe kan voegen aan je profiel. Denk aan het CRM-systeem of de opdrachten module. Zo kan je je urenregistratie gelijk aan de juiste relatie en opdracht koppelen. Dat maakt je administratie een heel eind compleet!

Urenregistratie uit proberen

Wil je Clientbox uitproberen en dan met name de urenregistratiemodule? Probeer het dan 14 dagen gratis uit.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht