Software klantenbestand

Als je klanten hebt, heb je ook klantgegevens die je ergens op één plek op wilt slaan. Adresgegevens kan je nog wel van de website plukken, maar bankgegevens weer niet. En die gegevens zijn toch wel heel handig als je een offerte of factuur maakt. En wat denk je van gespreksverslagen en gemaakte afspraken? Dit wil je ook ergens vastleggen. Kortom, een software voor klantenbeheer maakt het opslaan en terugzoeken van gegevens, gespreksverslagen en afspraken een stuk makkelijker. We vertellen je meer over onze eigen software voor klantenbestand; Clientbox.

Waarom een software voor klantenbestand

We hebben je hier boven al wat voorbeelden gegevens waarom een software voor je klantenbestand handig is. Maar er is meer. Clientbox zorgt voor overzicht en efficiëntie. Het voorkomt fouten. Processen kunnen geautomatiseerd worden, zoals het maken van een offerte of factuur. Alle contactmomenten kunnen vastgelegd worden. En je kan het ook inzetten voor marketing, door klanten of leads te labelen. Er zijn dus eigenlijk alleen maar voordelen aan een software voor klantenbeheer.

Clientbox voor klantenbeheer

Als je kiest voor Clientbox om je klantgegevens te beheren, dan kies je voor gemak en efficiëntie. Clientbox kan je met modules helemaal naar wens opbouwen zoals dat bij jouw bedrijf past. De CRM-module zit standaard in je abonnement. Want goede administratie begint bij een juiste gegevensverwerking. In onze CRM-module kan je bedrijfsgegevens opslaan, maar ook medewerkers. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er verschillende contactpersonen zijn binnen het bedrijf met gepersonaliseerde gegevens en kan jij makkelijk en snel diegene bereiken.

Ook kan je je contactmomenten noteren, of kunnen collega’s een terugbelverzoek indienen als je afwezig bent. Ben je afwezig voor een langere tijd, dan weten je collega’s wat er eerder is besproken door de gespreksverslagen die vastgelegd zijn. Zo zie je maar, met alleen de CRM-module van Clientbox maak je al een grote efficiëntie slag.

Een compleet pakket met Clientbox

Omdat je Clientbox zelf op maat kan maken door de verschillende modules, kan je het jezelf nog makkelijker maken. We hebben modules zoals het ticketsysteem, abonnementenbeheer, offertes, facturen en urenregistratie. Er zijn er nog veel meer, die vind je hier.

Wil je om te beginnen eens de module voor je klantenbestand proberen? Maak dan een proefaccount aan en ervaar het 14 dagen zelf!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht