Relatiebeheer programma

Als ondernemer wil je goed werk leveren. Wat ook belangrijk is, is dat je de relaties die je hebt onderhoud. Zo behoud je tevredenheid in je klantenkring en kan je daar zelfs meer werk uit halen. En als relaties al tevreden zijn met het contact dat jullie hebben, dan zullen ze ook sneller tevreden zijn over jouw werk.

Door relaties te beheren in een relatiebeheer programma loop je al een stapje vooruit om een goede band op te bouwen. En dat red je natuurlijk niet door alleen maar het adres en de link naar de website op te slaan. Dat gaat een stapje verder. We leggen het je uit.

Wat houdt een relatiebeheer programma in?

Binnen het relatiebeheer programma in Clientbox sla je alle gegevens op van je klanten, leveranciers of andere relaties. Een telefoonnummer, adres, bankgegevens en andere zaken kan je overzichtelijk opslaan. Als je dan een keer die gegevens nodig hebt, heb je ze met een simpele zoekopdracht al voor je. Je begrijpt het, een relatiebeheer programma werkt ontzettend makkelijk en efficiënt.

Relatiebeheer voor goede relaties

We schreven eerder al dat je je relaties kan onderhouden middels goed relatiebeheer. Dat komt omdat je in ons relatiebeheer programma Clientbox veel meer kan documenteren dan alleen basisgegevens. Denk aan afspraken, contactmomenten en actiepunten. Zo weet je altijd wat er eerder is besproken én afgesproken. Nog een handige bijkomstigheid; als jij afwezig bent en je collega wordt ergens over gebeld, kan je collega altijd de gespreksverslagen terugvinden en de klant verder helpen.

Clientbox als relatiebeheer programma

Clientbox is software opgebouwd in modules, de relatiebeheer module is daar één van. Andere modules zijn offertes, facturen, opdrachten en abonnementen. Je kiest alleen de modules die jij nodig hebt. Zo kan je heb je een compleet programma dat precies aansluit bij jouw behoeften. Wat je niet nodig hebt, daar betaal je ook niet voor. Ideaal!

Wil je Clientbox eens vrijblijvend proberen, met het relatiebeheerprogramma in het bijzonder? Neem dan contact met ons op!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht