Projectbeheer software

Projecten beheren kan een ware nachtmerrie zijn. Zeker bij complexe projecten óf waar veel verschillende partijen en personen betrokken zijn. Hoe houd je dan het overzicht? Het korte antwoord is om projectbeheer software te gaan gebruiken. Waarom? Dat vertellen we je graag!

Projecten beheren is topsport

Echte projectmanagers weten er alles van. Projecten beheren is topsport. Je bent de hele dag bezig om de boel draaiende te houden én je moet alle ballen tegelijk in de lucht houden. Maar vooral wanneer je geen projectmanager bent maar als eigenaar, directeur, marketeer, developer of wat dan ook actief bent. In dat geval moet je náást het managen van alle project ook nog je eigen werkzaamheden uitvoeren.
De uitdagingen van een project beheren zijn heel divers:
● Je wilt zoveel mogelijk data beschikbaar hebben die je direct kunt inladen of koppelen. Denk aan contactgegevens of recente projecten;
● Je wilt in een handomdraai nieuwe projecten kunnen starten;
● Communicatie met alle betrokkenen moet bij voorkeur op één plaats samenkomen. Zo weet je zeker dat je niks mist;
● Is het project voor een klant? Dan wil je natuurlijk dat het na afronding wordt gefactureerd. In plaats van alles opnieuw in te voeren kun je hier natuurlijk alle eerdere communicatie en (uren)registraties voor gebruiken;
● Hoe weet je of een project binnen de tijd is afgerond, is uitgelopen of juist eerder dan verwacht is opgeleverd? Met data en statistieken is het mogelijk om volgende projecten beter in te schatten of te plannen.

Ons advies? Kies voor Clientbox als projectbeheer software. Maar pas op, je wilt nooit meer terug!

Projecten beheren met software

Maak het jezelf makkelijker en kies voor projectbeheer software die je efficiënter laat werken. Bij Clientbox weten we alles van uitdagende projecten en het managen ervan. Daarom hebben we dé software ontwikkeld voor projectbeheer.
Clientbox draait volledig online. Je hebt dus 24/7 toegang met je laptop, tablet of mobiel. Daarnaast zijn alle gegevens altijd veilig opgeslagen. De kern van Clientbox is de CRM module. Hier wordt alle data van je klanten, prospects en belangrijke personen verzameld. Maar het is ook mogelijk om acties te registreren. Heb je bijvoorbeeld een meeting of belangrijk telefoongesprek gehad? Binnen een paar klikken heb je dit op de relatie vastgelegd. Zo weet je altijd wat er is afgesproken en kun je alles nog eens rustig teruglezen.

Het grote voordeel is dat de modules van Clientbox optimaal met elkaar samenwerken. Wil je een offerte sturen voor een nieuw project? Dan worden klantgegevens automatisch ingeladen vanuit de CRM module. Daarnaast is de offerte direct opgemaakt in je huisstijlkleuren én kun je hem vanuit het systeem verzenden.

Voor het beheren van lopende projecten zijn vooral de Opdrachten en Agenda module erg waardevol. Met Opdrachten maak jij een project aan. Dit kan automatisch vanuit een offerte waar akkoord op is gegeven, maar je kan ook een losse opdracht makkelijk invoeren. Binnen de opdracht kies je er zelf voor of je op basis van budget of nacalculatie werkt. Doe jij bijvoorbeeld aan urenregistratie, dan worden deze automatisch op de opdracht vastgelegd. Nooit meer losse uren bijhouden dus! De agenda module is vooral handig om je afspraken in te managen. Bovendien kun je deze ook weer koppelen aan een opdracht, waardoor je tijd ook direct is geregistreerd.

Tickets vanuit één plek

Zeker bij complexe projecten komt er veel support kijken bij het opzetten, testen en afronden. Met de Tickets module van Clientbox is communicatie en feedback makkelijk te verzamelen op één plek. Nooit meer je mailbox ondersteboven keren op zoek naar dat ene mailtje dus. Bovendien kunnen binnenkomende tickets direct worden gekoppeld aan je collega’s, zodat je altijd weet wie waarvoor verantwoordelijk is. Dat is nog eens makkelijk managen?

Clientbox staat nooit stil

Nooit is vaak, maar met Clientbox sta je écht nooit stil. Je hebt grip op je lopende projecten en kan in een handomdraai offertes opmaken, uren registreren en je facturen versturen. Maar nog veel belangrijker: Clientbox is volop in ontwikkeling. Er worden bijna dagelijks nieuwe features uitgerold op basis van de waardevolle feedback van onze gebruikers. Heb jij een functie waarvan je vindt dat die écht iets toevoegt aan jouw werkwijze? Schiet dat een suggestie in en wie weet wordt deze binnenkort gerealiseerd!

Ontdek het nu helemaal gratis

We hopen dat je inmiddels helemaal overtuigd bent van Clientbox als dé projectbeheer software waar jij verder mee komt. Toch snappen we goed dat je het eerst even wilt proberen. Zo kun je zelf ontdekken of het iets voor je is! Start vandaag nog je proefperiode en je test Clientbox 14 dagen helemaal gratis. Je hoeft geen creditcard of betaalgegevens in te voeren, je kunt direct aan de slag!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht