Nederlands CRM systeem

Als ondernemer kun je vast beamen dat het onderhouden van relaties met klanten en contact een enorm belangrijk onderdeel van je business is (geworden). Hiervoor heb je een overzichtelijk online systeem nodig om je relatiebeheer op orde te hebben. Je relatiegegevens online beheren doe je met het CRM-systeem van Clientbox, zo voer jij overzichtelijk en efficiënt relatiebeheer uit.

Wat is een CRM-systeem?

Een CRM-systeem is een (online) omgeving waarin jij alle klantgegevens opslaat die jouw business nodig heeft. Van de basis klantgegevens tot gespreksverslagen; je kan het op één plek opslaan. Super makkelijk en efficiënt relatiebeheer. Als je een gebruiksvriendelijk systeem hebt tenminste. Clientbox is Nederlands een CRM systeem waarmee je heel gemakkelijk je gegevens op kan slaan. Daar heb je geen leertraject voor nodig, dat heb je zo onder de knie!

Waarom een gebruiksvriendelijk CRM-systeem?

Een online CRM-systeem zorgt voor overzicht en efficiëntie. Of het nu om je klanten of leads gaat, je wil informatie opslaan en eventueel delen met je collega’s. Doordat je de gegevens veilig in de cloud opslaat kan iedereen erbij die daar toegang tot heeft. Makkelijk als jij een keer op vakantie bent, want zo kan je collega altijd terugzien wat er eerder is afgesproken!

Een CRM-systeem zorgt niet alleen voor overzicht en efficiëntie. Het draagt ook bij aan de tevredenheid onder je klanten óf kan er juist voor zorgen dat leads klanten worden. Omdat je in een CRM-systeem afspraken en contactmomenten vastlegt, weet iedereen wat er is besproken. Dat is fijn voor je klant, want die hoeft niet aan verschillende mensen opnieuw uit te leggen wat de bedoeling is.

Voor het opvolgen van leads is een CRM-systeem ook perfect. Hier geldt eigenlijk hetzelfde als voor klanten; je weet wat er bij het eerste contactmoment is besproken en daar kan je weer op inhaken op het juiste moment. Een CRM-systeem maakt het dus mogelijk om persoonlijk contact te hebben met je klanten op het juiste moment, ook wel relatiebeheer genoemd. Daar worden mensen blij van.

Hét CRM-systeem van Clientbox

Zoals eerder beschreven heeft Clientbox ook een CRM-module. Zoek je klant op in het systeem en je hebt overzicht van de gegevens, afspraken en contactmomenten. Niet door blijven klikken in een lastige omgeving. Nee, gewoon in één oogopslag de informatie die jij wil hebben. Dat is de kracht van een gebruiksvriendelijk & online CRM systeem, makkelijker kan haast niet!

Probeer Clientbox 14 dagen gratis

In gebruik is Clientbox enorm eenvoudig. Het duurt niet lang voor je het systeem eigen hebt gemaakt. Tuurlijk, je zal even moeten wennen. Maar omdat Clientbox heel logisch is opgebouwd kan het niet anders dan dat je snel wegwijs bent in het systeem. Kortom, ben je op zoek naar een eenvoudig CRM systeem? Start vandaag nog met Clientbox en ontdek zelf het gemak van werken met een CRM systeem.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht