Klantenrelatiebeheer

Klantrelatiebeheer, een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Hiermee kan je sterkere relaties opbouwen met je klanten en tevreden klanten vasthouden. Zonder klanten geen business, dus is het goed om aandacht te besteden aan klantrelatiebeheer. Dat begint al bij het gestructureerd opslaan van klantgegevens, maar ook door notities te maken van contactmomenten. Zo kan je nooit wat vergeten en dat schept de goede vertrouwensband die je wil hebben met je klant!

Het handigste is dat je de klantgegevens in een omgeving hebt waar ook jouw collega’s bij kunnen. Zo is niemand afhankelijk van elkaar én kan je zelf ook altijd en overal bij de klantgegevens. Dat maakt klantenrelatiebeheer ontzettend eenvoudig!

Klantenrelatiebeheer voor leads

Maar voor je klanten klant worden zijn het vaak eerst leads. In onze CRM-module kan je leads apart opslaan. Alle benodigde klantgegevens worden opgeslagen, maar ook contactmomenten met deze lead. Ideaal als je de status van jullie contact wil bijhouden. Bel je over een paar weken terug? Noteer het en haak er gelijk een actiepunt aan. Zo kom je al vanaf het begin je afspraken na. En wordt de lead een klant? Dan haal je gewoon het label weg van lead en komt hij tussen de klanten te staan!

Alle gegevens op één plek

In de klantenrelatiebeheer module van Clientbox kan je werkelijk alle gegevens terugvinden. Heb jij ook bijvoorbeeld onze opdrachten-, offerte- of onze urenregistratiemodule? Dan kan jij per klant terugzien wat hierover vaststaat. Je hoeft dus niet meer te zoeken op verschillende plekken. Alles wordt gewoon automatisch op één plek verzameld. Dat is het voordeel van een veelzijdige tool zoals Clientbox!

Klantrelatiebeheer voor het team

Het kan natuurlijk voorkomen dat je afwezig bent en je collega contact heeft met klanten over lopende zaken. Als opdrachten en contactmomenten worden vastgelegd in Clientbox kan je collega altijd terugvinden wat er is afgesproken en de bedoeling is. Ook dat is fijn voor je klant, die voelt zich begrepen en weet dat er actie ondernomen kan worden.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht