Gebruiksvriendelijk CRM systeem

Alleen al het woord CRM systeem klinkt voor sommige ondernemers als veel werk. Sommige systemen zijn lastig om helemaal eigen te maken. Je gebruikt het dan vervolgens nooit meer en de stap om over te gaan op een ander systeem is groter. Gelukkig is er ook genoeg keuze uit gebruiksvriendelijke CRM systemen die zelfs de overstap gemakkelijk maken. Clientbox is er zo één. Daar kan je snel en gemakkelijk mee aan de slag.

Wat is een CRM systeem?

Een CRM-systeem is één centrale omgeving waarin jij alle klantgegevens opslaat die jouw business nodig heeft. Van de basis klantgegevens tot gespreksverslagen; je kan het op één plek opslaan. Super makkelijk en efficiënt. Als je een gebruiksvriendelijk systeem hebt tenminste. Clientbox is een CRM-systeem waarmee je heel gemakkelijk je gegevens op kan slaan. Daar heb je geen leertraject voor nodig, dat heb je zo onder de knie!

Waarom een CRM systeem?

Een CRM-systeem zorgt voor overzicht en efficiëntie. Of het nu om je klanten of leads gaat, je wilt informatie opslaan en eventueel delen met je collega’s. Doordat je de gegevens veilig in de cloud opslaat kan iedereen erbij die daar toegang tot heeft. Makkelijk als jij een keer op vakantie bent, want zo kan je collega altijd terugzien wat er eerder is afgesproken!

CRM systeem voor tevreden klanten

Een gebruiksvriendelijk CRM systeem werkt ook om tevreden klanten te behouden. Je kunt namelijk gespreksverslagen opslaan en acties vastleggen. Zo weet je altijd wat je met elkaar hebt afgesproken en kan je je afspraken op tijd nakomen. Daar worden klanten heel erg blij van. Maar ook het opslaan van de gegevens van je klant moet op een veilige manier gebeuren. Je wil natuurlijk niet dat gegevens op straat komen te liggen. Met een goed CRM systeem worden klantgegevens veilig opgeslagen.

Gebruiksvriendelijk

Een CRM-systeem zorgt niet alleen voor overzicht en efficiëntie. Het draagt ook bij aan de tevredenheid onder je klanten óf kan er juist voor zorgen dat leads klanten worden. Omdat je in een CRM-systeem afspraken en contactmomenten vastlegt, weet iedereen wat er is besproken. Dat is fijn voor je klant, want die hoeft niet aan verschillende mensen opnieuw uit te leggen wat de bedoeling is.

Als het daadwerkelijk een klant is geworden, kan je met de andere modules Clientbox in een paar muisklikken een offerte opmaken, automatische incasso’s incasseren, opdrachten aanmaken en nog veel meer! De CRM module zorgt voor een stevige basis van je administratie, vooral als het om je klanten gaat.

CRM module van Clientbox

Onze eigen tool Clientbox heeft ook een CRM module. Deze CRM module is van alle gemakken voorzien én heel gebruiksvriendelijk. De basisgegevens sla je op, maar ook bijvoorbeeld alle benodigde gegevens om een factuur op te maken. Dan hoef je nooit meer te zoeken naar een KvK nummer en zorg jij binnen een paar minuten voor een volledige factuur om te versturen. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Probeer de CRM module van Clientbox nu 14 dagen gratis!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht