Eenvoudig CRM systeem

Voor het opslaan van de gegevens van je klanten en relaties heb je een eenvoudig CRM systeem nodig. Je wil toch goed met je kostbare tijd omgaan? Tijd voor een ingewikkeld systeem heb je niet. Met een eenvoudig CRM systeem kan je altijd en overal je CRM systeem bijhouden, gegevens terugvinden en makkelijk gegevens opslaan. Kortom, met het gebruik van een CRM bespaar je moeite en tijd. Zeker met Clientbox!

Waarom een eenvoudig CRM systeem?

Een CRM-systeem zorgt voor overzicht en efficiëntie. Of het nu om je klanten of leads gaat, je wil informatie opslaan en eventueel delen met je collega’s. Doordat je de gegevens veilig in de cloud opslaat kan iedereen erbij die daar toegang tot heeft. Makkelijk als jij een keer op vakantie bent, want zo kan je collega altijd terugzien wat er eerder is afgesproken!

Een CRM-systeem zorgt niet alleen voor overzicht en efficiëntie. Het draagt ook bij aan de tevredenheid onder je klanten óf kan er juist voor zorgen dat leads klanten worden. Omdat je in een CRM-systeem afspraken en contactmomenten vastlegt, weet iedereen wat er is besproken. Dat is fijn voor je klant, want die hoeft niet aan verschillende mensen opnieuw uit te leggen wat de bedoeling is.

Voor het opvolgen van leads is een CRM-systeem ook perfect. Hier geldt eigenlijk hetzelfde als voor klanten; je weet wat er bij het eerste contactmoment is besproken en daar kan je weer op inhaken op het juiste moment. Een CRM-systeem maakt het dus mogelijk om persoonlijk contact te hebben met je klanten op het juiste moment. Daar worden mensen blij van.

Gebruik Clientbox als eenvoudig CRM systeem

In gebruik is Clientbox enorm eenvoudig. Het duurt niet lang voor je het systeem eigen hebt gemaakt. Tuurlijk, je zal even moeten wennen. Maar omdat Clientbox heel logisch is opgebouwd kan het niet anders dan dat je snel wegwijs bent in het systeem. Kortom, ben je op zoek naar een eenvoudig CRM systeem? Start vandaag nog met Clientbox en ontdek zelf het gemak van werken met een CRM systeem.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht