CRM systeem MKB

Of je nu 10 of 100 medewerkers in dienst hebt, je hebt een goed systeem nodig om relatiegegevens vast te leggen. Voor elke afdeling verschilt het wat voor systeem of systemen je nodig hebt. Voor de verkoopafdeling is een CRM Systeem een must. Daarom hebben wij een CRM-systeem ontwikkelt speciaal voor het MKB.

Wat is een CRM systeem?

Een CRM-systeem is één centrale omgeving waarin jij alle klantgegevens opslaat die jouw business nodig heeft. Van de basis klantgegevens tot gespreksverslagen; je kan het op één plek opslaan. Super makkelijk en efficiënt. Als je een gebruiksvriendelijk systeem hebt tenminste. Clientbox is een CRM-systeem waarmee je heel gemakkelijk je gegevens op kan slaan. Daar heb je geen leertraject voor nodig, dat heb je zo onder de knie!

Waarom een CRM systeem?

Een CRM-systeem zorgt voor overzicht en efficiëntie. Of het nu om je klanten of leads gaat, je wilt informatie opslaan en eventueel delen met je collega’s. Doordat je de gegevens veilig in de cloud opslaat kan iedereen erbij die daar toegang tot heeft. Makkelijk als jij een keer op vakantie bent, want zo kan je collega altijd terugzien wat er eerder is afgesproken!

Een CRM-systeem zorgt niet alleen voor overzicht en efficiëntie. Het draagt ook bij aan de tevredenheid onder je klanten óf kan er juist voor zorgen dat leads klanten worden. Omdat je in een CRM-systeem afspraken en contactmomenten vastlegt, weet iedereen wat er is besproken. Dat is fijn voor je klant, want die hoeft niet aan verschillende mensen opnieuw uit te leggen wat de bedoeling is.

Voor het opvolgen van leads is een CRM-systeem ook perfect. Hier geldt eigenlijk hetzelfde als voor klanten; je weet wat er bij het eerste contactmoment is besproken en daar kan je weer op inhaken op het juiste moment. Een CRM-systeem maakt het dus mogelijk om persoonlijk contact te hebben met je klanten op het juiste moment. Daar worden mensen blij van.

Het CRM systeem van Clientbox voor MKB bedrijven

Zoals we eerder al schreven hebben we in Clientbox ook een CRM-module. Zoek je klant op in ons systeem en je hebt overzicht van de gegevens, afspraken en contactmomenten. Niet door blijven klikken in een lastige omgeving. Nee, gewoon in één oogopslag de informatie die jij wil hebben. Makkelijker kan haast niet.

Het voordeel van Clientbox is dat je per module betaald. De CRM-module is gratis, je betaald alleen per gebruiker. Zo betaal je nooit teveel en heeft het juiste team wel toegang tot de gegevens van klanten en leads.

Clientbox is zo opgebouwd dat je zelf kan kiezen welke functionaliteiten jij nodig hebt. We hebben een groot aantal modules die ervoor zorgen dat de bedrijfsvoering beter loopt. Je bedrijf hoeft zo niet meer te schakelen tussen verschillende systemen. Ze hebben alles in één tool!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht