CRM software voor bureaus

Klantgegevens, projecten beheren, klantcontact; dit komt vast niet als iets nieuws als je voor een bureau werkt. Toch is dit voor bedrijven een uitdaging. Want deze taken kunnen vaak niet in hetzelfde systeem gedaan worden. Het gevolg is vaak dat je voor alle verschillende taken een ander programma gebruikt, waardoor het een wirwar van inloggegevens, systemen en data wordt. Niet echt overzichtelijk! Dit uit zich vaak in het telefoonnummer van een klant waar je naar op zoek bent, want waar had je dat ook alweer genoteerd? Of je moet een factuur versturen, maar naar welk e-mailadres kon dit ook alweer verstuurd worden? We stellen graag Clientbox aan je voor. Dé CRM software voor bureaus die jou slimmer en sneller laat werken.

Wat is een CRM?

Of je nou een reclame- of internetbureau hebt, je werkt voornamelijk voor zakelijke klanten. Je belt, mailt of spreekt met mensen van andere bedrijven en hoopt hier natuurlijk voldoende business uit te halen. Vaak begin je met het noteren van de bedrijfsgegevens in Excel of Spreadsheets. Gratis en lekker makkelijk. Maar ook kwetsbaar en tijdrovend.

Een CRM – kort voor customer relationship management – is een stukje software, specifiek voor het verzamelen en bijhouden van je klantgegevens. Door gebruik te maken van een CRM kan je als bureau eigenaar snel de gegevens opzoeken die je nodig hebt. Bovendien is de meeste CRM software tegenwoordig online, waardoor je altijd en overal bij de gegevens kan. Ten slotte zijn ze goed beveiligd. De waardevolle en vooral privacygevoelige informatie van jouw klanten komen dus nooit zomaar op straat te liggen.

CRM voor bureaus

Zeker voor bureaus is het belangrijk om een goed CRM pakket te kiezen. Als bureau ben je namelijk vaak een tussenpersoon. Je hebt te maken met klanten, maar ook met leveranciers en uitvoerende partijen. Met CRM software voor bureaus kan je alle gegevens opslaan, maar je kunt er zoveel meer mee!

Zo kan je in ons CRM pakket Clientbox ook contactmomenten registreren. Heb je een belangrijke meeting gehad of is er mondeling iets toegezegd wat je met je collega’s wilt delen? Binnen een paar klikken is het gedocumenteerd en voor iedereen terug te vinden. Daarnaast is de CRM software de basis voor alle andere modules binnen Clientbox. Wil je dus een offerte maken of factuur versturen? Wanneer de gegevens van je klant aanwezig zijn in het CRM hoef je slechts de naam op te zoeken, alle overige gegevens worden automatisch ingeladen.

Software voor bureaus – precies wat jij nodig hebt

In Clientbox vind je dus een CRM module. Dat deze perfect werkt voor bureau’s weten we maar al te goed. Clientbox is ontstaan door de behoefte van een marketingbureau! Daardoor weten we ook dat alleen een goede CRM software niet voldoende is. Sommige bureaus hebben een goede urenregistratie nodig, een abonnementen module of een module om vliegensvlug offertes te maken en te versturen.

Met Clientbox weet je één ding zeker; je kan efficiënt en snel werken. Administratie? Dat is zo geregeld. Je daadwerkelijk gewerkte uren factureren? Makkie. Je abonnementen automatisch af laten schrijven bij je klanten? Ja, echt waar! En het mooie is; als je dit niet nodig hebt, dan betaal je er ook niet voor. We hebben nog veel meer modules die beter bij jouw situatie passen.

Wat voor type bureau je ook hebt; we hebben de oplossing. Probeer Clientbox nu 14 dagen gratis en ontdek het zelf!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht