CRM offerte systeem

In een CRM systeem heb je al je klantgegevens opgeslagen. Het is handig dat dit op één plek zit, want zo hoef je niet continu te schakelen tussen meerdere tools. Dat zorgt voor overzicht en efficiëntie. Zeker als je ook in je CRM systeem offertes kunt maken. In Clientbox heb je een CRM systeem, met onder andere de offerte module apart. Zo betaal je nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt!

Waarom een CRM offerte systeem?

Als eerst kan je in een CRM systeem al je klant gegevens opslaan. Van adres tot bankgegevens, je vindt het in het systeem dat jij hebt gekozen. Heb je gegevens nodig? Dan zoek je de klant gewoon op en heb je het in mum van tijd voor je. Dat werkt dus veel handiger dan een mapjes systeem op je laptop of computer. Want, als jij er niet bent, kunnen je collega’s er ook gewoon bij!

Omdat je in dit systeem al je klantgegevens hebt, is het des te makkelijker om een offerte op te maken. Als je je klant selecteert komen de benodigde gegevens automatisch op de offerte te staan. Daar kunnen dus geen fouten in worden gemaakt.

CRM offerte systeem van Clientbox

Als je kiest voor Clientbox, wordt het nog makkelijker voor je gemaakt. Bij een abonnement van Clientbox krijg je gratis de producten module erbij. Als je deze juist ingericht hebt, is het een kwestie van de juiste selectie maken. Het resultaat is dat jouw offerte binnen een paar minuten al klaar kan staan voor verzending. Je klant kan deze online accepteren en digitaal ondertekenen. Het is maken van offertes is dus makkelijk voor jou, maar jouw klant profiteert ook van het gemak!

Wil je het CRM offerte systeem in Clientbox uitproberen? Klik dan op onderstaande link en probeer het 14 dagen gratis!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht