CRM administratie

Als ondernemer kan je best wat klanten, relaties en leveranciers hebben. Ze zijn belangrijk voor je bedrijf, ze zorgen er mede voor dat jij je business draaiende kan houden! Maar al deze relaties hebben ook weer gegevens en je maakt er verschillende afspraken mee. Het is dus handig om je administratie overzichtelijk op te slaan. Maar hoe doe je dat nou het beste? Via een CRM administratie systeem voor relatiebeheer.

Waarom een CRM administratie systeem?

In een CRM systeem voor relatiebeheer heb je de gegevens van je klant op één overzichtelijke plek. Dit zorgt voor overzicht en efficiëntie. Zo hoef je dus niet meer te zoeken in mapjes op je laptop of computer of in dat ene excel bestand. Je tikt gewoon de naam van je relatie in en alle gegevens die jij hebt ingevuld komen overzichtelijk in beeld.

Dat je klantgegevens overzichtelijk zijn is handig. Maar je wil ook notities, afspraken en contactmomenten verzamelen. En dan het liefst nog op dezelfde overzichtelijke plek als de gegevens. Dat is in Clientbox het geval. Hier kunnen jij en je collega’s alles terugvinden wat betrekking heeft tot jouw relatie. Makkelijk als jij een keer op vakantie bent, want zo kan je collega altijd terugzien wat er eerder is afgesproken!

Voor het opvolgen van leads is een CRM-systeem ook perfect. Hier geldt eigenlijk hetzelfde als voor klanten; je weet wat er bij het eerste contactmoment is besproken en daar kan je weer op inhaken op het juiste moment. Een CRM administratie systeem maakt het dus mogelijk om persoonlijk contact te hebben met je klanten op het juiste moment. Daar worden mensen blij van.

CRM administratie systeem Clientbox

Je relaties beheer je gemakkelijk in Clientbox, van adresgegevens tot contactgegevens. Zo hoef je nooit meer op de website te zoeken wat het KvK nummer is als je een offerte op wilt maken. Je slaat het eenmalig op en je hebt het in één overzicht staan. Dat is waar Clientbox voor staat; gemak en overzicht. Dus ook in jouw CRM systeem voor relatiebeheer.

Wat ook handig is, is dat je voorkeuren per relatie kan opslaan. Hebben ze een afwijkende betaaltermijn, andere valuta of btw-tarief of andere voorkeuren? Dan leg je dat gewoon vast. Dat is helemaal makkelijk als je ook gebruik maakt van de offerte module, want zo staan offertes bijna automatisch voor je klaar! Maar ook telefoongesprekken en acties kunnen worden vastgelegd. Dat is weer goed voor de band met je relatie. Want zo kan je nooit iets vergeten!

Wil je de CRM module in Clientbox proberen voor jouw relatiebeheer? Probeer het 14 dagen gratis!

Gebruik Clientbox als administratie systeem voor relatiebeheer

In gebruik is Clientbox enorm eenvoudig. Het duurt niet lang voor je het systeem eigen hebt gemaakt. Tuurlijk, je zal even moeten wennen. Maar omdat Clientbox heel logisch is opgebouwd kan het niet anders dan dat je snel wegwijs bent in het systeem. Kortom, ben je op zoek naar een eenvoudig CRM systeem? Start vandaag nog met Clientbox en ontdek zelf het gemak van werken met een CRM systeem.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht