Abonnementenbeheer software

Als ondernemer kan het zo zijn dat je maandelijks dezelfde werkzaamheden voor je klanten uitvoert. Je zou het eigenlijk een abonnement kunnen noemen. Als je de werkzaamheden weer hebt verricht, stuur je aan het einde van de maand een factuur. Maar deze factuur is altijd hetzelfde, dus kan dit net zo goed geautomatiseerd worden met een abonnementenbeheer software. Daar werkt de abonnementenmodule van Clientbox perfect voor!

Abonnementenbeheer module als software

Of je nu coach, online marketeer of een andere dienstverlener bent; het werken met abonnementen kan een gunstig verdienmodel voor je zijn. Dit geldt natuurlijk ook als je een abonnement verkoopt in de vorm van een product. Je bent maandelijks verzekerd van (een bepaald deel van) je inkomen. Super handig! Maar waar je maandelijks ook van verzekerd bent is het sturen van dezelfde facturen. Dat is dan weer minder handig. In een abonnementenbeheer software kan dit én andere zaken geautomatiseerd worden. Onze tool Clientbox heeft een abonnementenbeheer module. We vertellen je er graag meer over.

Automatisch gegenereerde facturen

In je abonnement zitten telkens weer dezelfde werkzaamheden. Welke dat zijn, dat heb je zelf al bepaald. Met de abonnementenbeheer software kan je ook zelf de duur bepalen, de periode waarin het abonnement loopt (per maand of per jaar) en de prijs die daar tegenover staat. Door deze gegevens eenmalig in te vullen staat er elke keer aan het einde van de periode een factuur klaar. Je kan ervoor kiezen om deze automatisch te sturen, maar als je dit liever handmatig doet, kan dit ook.

Abonnementenbeheer uitproberen

Je kan de gegevens van de abonnementen van tevoren invullen. Hierdoor krijg je meldingen in je dashboard van eventuele acties die uitgevoerd moeten worden. Ook als een abonnement bijna afloopt krijg je dit te zien. Wat zijn de afspraken die je met de klant hebt gemaakt? Doorzetten of bespreken of je doorgaat? Doordat je gemakkelijk overzicht hebt over je abonnementen kan je hier op tijd actie op ondernemen. Tenzij je net als ons graag zaken automatiseert, heb je er haast geen werk aan.

Wil je meer weten over de abonnementen module van Clientbox? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht