Werk jij ook op basis van abonnementen?

Dan weet je vast dat je hier nog wat administratief werk aan hebt. Een opdracht aanmaken, je uren bijhouden en controleren en de factuur maken en dat iedere maand opnieuw. Dat hoeft niet meer!

Met onze abonnementen module gaat alles vanzelf!

Het enige wat je hoeft te doen is eenmalig een abonnement aanmaken en een budget instellen. Vanuit een abonnement wordt iedere maand automatisch een opdracht aangemaakt en de oude opdracht wordt gesloten.

Heb je budget over of juist een overschrijding van het budget, dan neem je dit automatisch mee naar de volgende maand. De factuur wordt automatisch verstuurd voorafgaand aan de maand of achteraf, net wat jij wilt.

Inzicht in je uurbesteding

Jij boekt je uren op de opdracht die wordt aangemaakt en je ziet direct hoeveel uren je nog kunt besteden. Heb je de ene maand wat meer tijd nodig dan de andere? Dan zie je op het abonnement wat je uursaldo is over de totale periode.

Zo heb je met een budget van 8 uur per maand, in totaal 24 uur over 3 maanden beschikbaar. Maak jij in de eerste maand 6 uur, in de tweede maand 10 uur en in de derde maand 8 uur, dan kom je gemiddeld dus goed uit.

Dat gunnen we jou ook!

Want een succesvolle ondernemer is voor ons iemand die de juiste balans kan vinden tussen werk en privé. Een succesvolle ondernemer heeft vooral ook tijd voor zichzelf en dat gunnen we jou ook.

Het is onze passie om oplossingen te bedenken voor tijdrovende processen en problemen of juist handelingen die steeds hetzelfde zijn. Ontdek vandaag nog hoe onze abonnementen module jou helpt om tijd te besparen.

Heb je vragen?

Over de abonnementen, mogelijkheden of over één van onze andere modules? Bel dan even met 085 130 4373, stuur direct een bericht of stuur een mail naar support@clientbox.nl.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht