VoIPGrid koppeling

VoIPGRID levert een online platform voor zakelijke telefonie, gericht op flexibiliteit en gemak. Ben jij een VoIP beller? Dan is de koppeling tussen Clientbox en VoIPGRID écht iets voor jou.

Wat doet de koppeling?

De koppeling met VoIPGRID zorgt ervoor dat de data uit het platform wordt gecommuniceerd naar Clientbox. Jij hebt al je relatiegegevens in Clientbox staan, evenals hun telefoonnummers (CRM). Zodra je een inkomende of uitgaande oproep hebt die via het VoIP platform loopt wordt deze geregistreerd in Clientbox.

VoIPGrid koppeling met tijdregistratie

Wanneer er een inkomende oproep van een bestaande relatie binnenkomt wordt deze herkend. Je kunt direct de relatiekaart openen. Zodra je het toestel opneemt start je tijdregistratie, dit geldt overigens voor zowel inkomende als uitgaande oproepen.

Wordt een relatie niet herkend? Dan koppel je de gegevens van het telefoongesprek gewoon achteraf. Zodra het nummer niet bekend is zie je jouw bedrijfsnaam staan in je urenregistratie.

Hoe activeer je de VoIP-koppeling in Clientbox?

Ben jij een VoIP beller en wil je het gemak van VoIP met CRM en urenregistratie zelf ervaren? Je gaat naar instellingen / koppelingen in Clientbox. Daar activeer je de koppeling VoIPGRID. Zodra je dit doet ontvang je een URL die je in het portal van VoIPGRID moet koppelen.

Je logt hiervoor in op de URL / het platform van VoIPGRID dat je van je aanbieder hebt ontvangen. Vervolgens kun je hier de URL uit Clientbox plaatsen. Zodra dit is gebeurd, is de koppeling functioneel.

Ben je nog geen Clientbox gebruiker, maar gebruik je wel VoIP en wil je het inzicht en de tijdsbesparing zelf ervaren? Probeer de software dan 14 dagen helemaal gratis. Je vindt ons op de marketplace van VoIPGrid via https://marketplace.voipgrid.nl/clientbox-crm

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht