WooCommerce koppelen met Moneybird

Jij gebruikt Moneybird als boekhoudpakket en misschien zelfs wel om je facturen te versturen. Om online je producten te verkopen heb je gekozen voor WooCommerce binnen WordPress. Een mooie manier om je producten te verkopen, maar de facturen van WooCommerce zouden misschien net een beetje mooier kunnen of je bent op zoek naar een koppeling met je boekhoudpakket.

Moneybird koppeling

Je wilt van je verkopen in WooCommerce direct én automatisch een factuur laten genereren én zorgen dat deze in de boekhouding van Moneybird komt te staan. Wat je niet wilt is dubbele relaties in het relatiebeheer (CRM) van Moneybird. Om dat te voorkomen bieden we met Clientbox een koppeling met WooCommerce én een koppeling met Moneybird. Een oplossing waar je niet alleen een real-time synchronisatie hebt, maar we voorkomen ook dubbele relatiedata!

WooCommerce facturen

Met Clientbox kun je facturen maken. Met de module facturen kun je uren en producten eenvoudig naar je klanten factureren. Facturen die je met een actieve Snelstart koppeling in Clientbox na het versturen direct in je Moneybird boekhouding terugziet. Het gebruik van Moneybird en WooCommerce samen zorgt ervoor dat de facturatie van een bestelling volledig automatisch afgehandeld wordt. Hoe dit proces werkt kun je lezen op de pagina over de WooCommerce koppeling.

Moneybird en WooCommerce koppelen?

Gebruik jij Moneybird als boekhoudpakket, verkoop je producten via WooCommerce én wil je de administratieve afhandeling volledig automatiseren én dubbele relatiedata voorkomen? Start vandaag je proefperiode en vraag één van onze medewerkers om je te informeren over de mogelijkheden of te helpen bij het inrichten van de koppelingen.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht