Automatisch herkennen en verwerken via Klippa

Bonnetjes en facturen scannen en deze vervolgens met de hand verwerken, het is niet meer nodig. Laat facturen direct naar je factuuradres sturen en ze komen direct in je administratie. Met Klippa is ook het handmatig invoeren van data verleden tijd!

Razendsnelle verwerking

Al je bonnen en inkoopfacturen worden verwerkt met behulp van de scan en herken functionaliteit van Klippa (OCR-technologie). Dat wil zeggen dat de regels op je bonnen en facturen automatisch herkend worden. Denk bijvoorbeeld aan de factuurdatum, factuurnummer, bedragen en btw percentages.

We geven je dan ook de garantie dat je met deze functionaliteit tijd gaat besparen. Jij en je collega’s hoeven nooit meer een document over te typen, hiermee bespaar je 70% van de verwerkingstijd van je bonnen en inkoopfacturen.

Inkoopfacturen en bonnen worden herkend en verwerkt met Klippa

De verschillende gegevens op je bon of inkoopfactuur worden herkend en verwerkt door Klippa. Afhankelijk van de beschikbare gegevens in Clientbox wordt direct een match gemaakt met de crediteur uit het CRM.

Automatisch of handmatig werken met Klippa scan & herken

Je kunt scan & herken automatisch bij iedere inkoopfactuur of bon uit laten voeren, maar je kunt er ook voor kiezen om hier een handmatige actie van te maken. Zo bepaal jij zelf per inkoopfactuur of je die door Klippa wilt laten herkennen. Een UBL/ XML factuur wordt niet via Klippa verwerkt, ook niet als je automatisch verwerken aan hebt staan.

Deze gegevens worden herkend en verwerkt

Factuurnummer, Factuurdatum, Vervaldatum, Ordernummer, Leverdatum, Bedrijfsnaam, Adresgegevens, IBAN, Btw-nummer, KvK-nummer, E-mailadres, Klantnummer, Telefoonnummer, Bedragen, Grondslag bedrag, BTW bedrag per percentage, BTW percentages, Totaal btw bedrag, Totaalbedrag excl. BTW, Totaalbedrag incl. BTW, Valuta

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan iedere werkdag vrijblijvend contact met ons op via Clientbox support.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht