WooCommerce koppelen met Exact Online

Jij gebruikt Exact Online als boekhoudpakket en het kan natuurlijk goed zijn dat je hier ook je facturen maakt. Je hebt gekozen voor WooCommerce als webshop binnen WordPress om online producten te verkopen. Een goede manier om je producten te verkopen, al zou je de facturen van WooCommerce liever een beetje mooier zien of wil je er helemaal geen gebruik van maken en ben je op zoek naar een koppeling met je boekhoudpakket Exact Online.

Exact Online koppeling

Van de verkopen in WooCommerce wil je direct én volledig automatisch een factuur laten genereren én zorgen dat deze in Exact Online komen te staan. Wat je beslist niet wilt is dat Exact Online vol komt te staan met dubbele relaties als je klanten terugkerend bij je bestellen. Om dat te voorkomen bieden we met Clientbox een koppeling met WooCommerce én een koppeling met Exact Online. Een oplossing waar je niet alleen een real-time synchronisatie hebt, maar we voorkomen ook dubbele relatiedata!

WooCommerce facturen

Met onze software kun je facturen maken. Je kunt uren en producten eenvoudig naar je klanten factureren. Facturen die je met onze Exact Online koppeling in Clientbox na het versturen direct in de Exact Online boekhouding terugziet. Het gebruik van Clientbox, WooCommerce en Exact Online zorgt ervoor dat de facturatie van een bestelling volledig automatisch afgehandeld wordt. Hoe dit proces werkt kun je lezen op de pagina over de WooCommerce koppeling.

Gebruik maken van de koppeling Exact Online en WooCommerce?

Maak jij gebruik van Exact Online als boekhoudpakket, verkoop jij je producten via WooCommerce én wil je de administratieve afhandeling volledig automatiseren én dubbele relatiedata voorkomen? Start vandaag je proefperiode en vraag één van onze medewerkers om je te informeren over de mogelijkheden of te helpen bij het inrichten van de koppelingen.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht