Clientbox
Kennisbank

Kennisbank

Clientbox licentie

Worden mijn gegevens veilig opgeslagen?

Wij zullen er alles aan doen, zowel fysiek, technologisch en organisatorisch, om voldoende maatregelen te nemen dat er geen ongeoorloofd gebruik van je persoonsgegevens wordt gemaakt, of dat er verlies, misbruik of wijzigingen van je persoonsgegevens wordt gemaakt. Wij verzamelen alle persoonsgegevens op servers welke zijn gevestigd in een datacenter binnen de EU.

De Clientbox servers staan in een hoogwaardige hosting omgevingen van Exonet (ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging)) en Amazon waarvan de kwaliteit, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en systemen is gewaarborgd. Daarnaast analyseren wij en onze partners het netwerkverkeer zorgvuldig om de kwaliteit te bewaken en data te beschermen.

SSL

Alle verbindingen die gemaakt worden met of door Clientbox verlopen via het SSL-protocol. Dit zorgt voor versleuteling van de gegevens.

Dagelijkse backups

Om te zorgen dat je gegevens niet verloren gaan worden dagelijks volledige backups gemaakt. Deze backups worden bewaard in datacenters binnen de EU.