Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

Wanneer je proefperiode gaat verlopen ontvang je van ons een bericht per e-mail dat dit staat te gebeuren. De 14 dagen zijn dan bijna om en dan verloopt je proefperiode. Dit bericht geldt puur ter kennisgeving, je data gaat niet verloren, ook niet bij het verlopen van je proefperiode. Je ontvangt een e-mail op het moment dat je proefperiode is verlopen. Dat is het moment om te bepalen of je Clientbox blijft gebruiken en welke modules van Clientbox je wilt blijven gebruiken.

E-mail proefperiode verlopenOm je keuze kenbaar te maken klik je op inloggen en verschijnt het inlogscherm zoals je gewend bent. Je krijgt vervolgens een scherm te zien waarin je er voor kunt kiezen om je proefperiode om te zetten in een abonnement. Je kunt er nu voor kiezen om Clientbox te blijven gebruiken zoals je deed tijdens je proefperiode of je kunt wijzigingen aanbrengen in het gebruik en toegang van de modules.

Opties abonnement verlengen

Huidige modules en toegang blijven gebruiken

Je blijft dezelfde modules gebruiken zoals je dit in je proefperiode hebt gedaan. De prijs wordt direct vermeld in het scherm en je kunt later extra gebruikers toevoegen aan je profiel indien nodig. Modules kun je op iedere moment aan en uitzetten, je zit niet vast aan een jaarabonnement.

Huidige modules blijven gebruiken

Huidige modules en toegang aanpassen

Je kunt per modules en per gebruiker aangeven wat je wel of niet wil blijven gebruiken. Je kunt modules eenvoudig in- of uitschakelen (m.u.v. de module CRM) en bepalen of gebruikers toegang mogen krijgen tot deze module. De prijs wordt direct vermeld en veranderd bij het in- of uitschakelen van modules en/of gebruikers.

Modules en toegang veranderenWanneer je de modules en gebruikers naar wens hebt ingesteld, gebruik je het vinkje om akkoord te gaan met de kosten en druk je op ‘Opslaan’. Je wordt automatisch doorgestuurd naar het dashboard en kunt direct verder met het gebruiken van Clientbox!

Akkoord met prijs