Clientbox
Kennisbank

Kennisbank

Abonnementen

Waar vind ik actieve abonnementen?

Actieve abonnementen kun je bekijken in het overzicht van de module Abonnementen, maar je kunt deze ook op de relatie zelf bekijken. In dit artikel laten we beide methodes zien om actieve abonnementen te bekijken.

Alle actieve abonnementen bekijken

Wil je alle actieve abonnementen bekijken? Ga dan naar de module Abonnementen. Het dashboard opent, waar je¬† ‘Concepten’ en ‘Gepauzeerd’ ziet. Als er abonnementen in concept of als gepauzeerd zijn aangemerkt vind je die hier. Voor de actieve abonnementen klik je op het tabblad ‘Overzicht’.

Overzicht met abonnementen openenJe ziet hier een overzicht met alle abonnementen. In de kolom ‘Status’ kun je vervolgens zien of een abonnement Actief, Inactief¬†of een Concept is.

Overzicht met abonnementen

Actieve abonnementen van een relatie bekijken

Om alle actieve abonnementen van een specifieke relatie te bekijken ga je naar de module CRM. In dit voorbeeld zoeken we naar een bedrijf waarvan we de abonnementen willen bekijken, je klikt vervolgens op de naam om de relatie te openen.

Relatie bekijken in crmKlik vanuit het bedrijf op het tabblad ‘Abonnementen’ om alle abonnementen te bekijken.

Abonnementen bekijken binnen crmJe ziet vervolgens een overzicht met alle abonnementen van deze relatie. Ook hier worden abonnementen gekenmerkt met een status. Alle actieve abonnementen hebben de status ‘Actief’.

Alle abonnementen van een specifieke relatie