Waar kan ik mijn maandelijkse kosten zien?

Naast de factuur die je maandelijks ontvangt kun je tussentijds ook de actuele abonnementskosten bekijken in je Clientbox profiel. Open hiervoor je profielinstellingen wanneer je in het profiel zit waarvan je de kosten wilt bekijken. Klik op ‘Instellingen’ links onderin beeld.

Profielinstellingen openenKlik vervolgens op het tabblad ‘Abonnement’ om het overzicht van het abonnement voor dit profiel te bekijken.

Abonnementen bekijken

Je kunt hier een overzicht van de geactiveerde modules, het aantal gebruikers en de bedragen die hieraan gekoppeld zijn. Ook kun je hier direct het totaal bedrag exclusief én inclusief btw zien.

Abonnement, modules en gebruikers bekijken