Clientbox
Kennisbank

Kennisbank

Dashboard

Tip: bekijk alle activiteiten per dag, week & meer

In de kennisbank kun je artikelen vinden over het toevoegen van een contactmoment en het toevoegen van notities op een relatie binnen de module CRM. Maar, je kunt ook alle activiteiten bekijken van een specifieke dag, week, maand, kwartaal of zelfs het gehele jaar. Dit is dus niet specifiek per relatie, maar een overzicht van alle activiteiten van alle relaties binnen de geselecteerde periode.

Om dit overzicht te bekijken hoef je alleen te schakelen naar het tabblad ‘Activiteiten’ op je dashboard.

Tabblad activiteiten openenJe kunt vervolgens alle activiteiten van een specifieke periode bekijken, standaard staat dit ingesteld op de huidige dag. Door te klikken op de dropdown met ‘Dag’ kun je de periode selecteren. Als voorbeeld klikken we hier op ‘Week’.

Schakelen naar weekKlik op de huidige periode om te schakelen naar een andere periode. In dit geval bekijken we de activiteiten per week, we kunnen hier dus kiezen voor een andere week.Tijdspan veranderen naar andere weekMet de tabbladen binnen de ‘Activiteiten’ kun je ook kiezen welke activiteiten je wilt bekijken in de gekozen periode. Zo kun je alleen notities bekijken, maar kun je ook contactmomenten of gespreksverslagen bekijken.