Dashboard

Kan ik zelf bepalen wat ik op mijn dashboard zie?

Wanneer je inlogt krijg je standaard je persoonlijke dashboard te zien. Je kunt zelf instellen welke widgets op dit dashboard worden weergegeven, daarmee bepaal je dus zelf wat je te zien krijgt als je inlogt. Om dit in te stellen klik je op het dashboard rechts bovenin op ‘Widgets instellen’.

Widgets dashboard instellen openenEr verschijnt een scherm ‘Dashboard instellingen’. Je kunt hier kiezen welke widgets je wel of juist niet wilt zien op je dashboard. Je kunt hierbij (afhankelijk van je modules) kiezen tussen de volgende widgets:

• Taken;
  • Openstaande facturen;
  • Te verlopen abonnementen;
  • Uit te voeren abonnementen;
  • Verjaardagen relaties.

Klik op de dropdown en kies bij elke module voor ‘Ja’ of ‘Nee’. Kies je voor ‘Ja’ dan wordt deze widget weergegeven op je dashboard. Kies je voor ‘Nee’ dan wordt deze widget niet weergegeven op je dashboard. Klik op ‘Opslaan’ om je instellingen op te slaan, je dashboard wordt direct bijgewerkt.

Widget ja of nee weergave instellen